Mediailmiöitä

Spottiblogi

Maikkarin Lauri Ogawa Bonnier -konsernin myyntijoukon eliittiin

Perjantaina vietettiin Tukholmassa vuosittaista Bonnier Sales Awards -gaalaa. Ensinnäkin mainio tilaisuus olla todistamassa sitä, että ruotsalaiset vaan jotenkin osaavat nuo tapahtumahommat. Itse tilaisuus pidettiin Nobel illallisiltakin tutussa paikassa, City Hallissa. Puitteet jo itsessään tekivät sen, että odotukset illan suhteen olivat aika korkealla. 120 vierasta olivat pukeutuneet parhaimpiinsa ja paikalle saapuessa pystyi mielikuvituksessaan pohtimaan, miltä Vickan ja Madde iltaeleganssissaan näyttävät laskeutuessaan City Hallin  siniseen saliin.

Bonnier Sales Awards järjestettiin paikan kultaisessa salissa. Pöytäplaseerauksissa oli merkinnät siitä, että kohta eteen kannettaisi itse Nobel menu. Ehkä sana Nobel menukortissa nosti odotukset jopa vähän turhankin korkeaksi itse illallisen tasoon nähden, mutta illan aikana lavalla vaihtuneet esiintyjät niin konsernitoimitusjohtajasta paikallisiin Idols -tähtiin pitivät huolta, että tunnelma oli huipussaan klo 23 kun palkintoja ryhdyttiin jakamaan.

Konsernissa työskentelee myynnin parissa 1200 henkilöä. Näistä henkilöistä oli valittu yhteensä 12 henkilöä loppusuoralle kolmeen sarjaan. Oma Maikkarin Lauri Ogawamme oli yksi viidestä finalistista Myyntipäällikkö - sarjassa. Varsinainen voitto sarjassa meni tässä kohdin Fyranille Ruotsiin, mutta jos miettii asiaa toisin päin, niin jokainen ehdolla ollut finalisti oli todellinen voittaja. Gaalaa edeltävän illan finalistit viettivät illallisella Bonnierin johdon kanssa Bonnierin sukukartanossa, ja nyt gaalaillallisella ei kenellekään jäänyt epäselväksi, että ketkä henkilöt kuuluvat tähän yhden prosentin eliittiin vuodelta 2010.

Onnea Late vielä kerran saavutuksesta!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme