Koko ilta kotimaista käynnisti kevään menestyksekkäästi – Yökylässä Maria Veitola keräsi yli puoli miljoona katsojaa

MTV3-kanavan Koko ilta kotimaista -konsepti on käynnistynyt tammikuun ensimmäisinä viikkoina toden teolla. Yökylässä Maria Veitola starttasi menestyksekkäästi ja keräsi yli puoli miljoonaa katsojaa. Myös koko perheen tietovisa Olipa kerran elämä käynnistyi ja sai keskikatsojamääräksi lähes 400 000. Katsojia ovat ihastuttaneet myös mm. Putous ja Kokkisota.

MTV:n juhlavuoden kunniaksi kevään 2017 ohjelmistossa on runsas tarjonta laadukkaita kotimaisia ohjelmauutuuksia. Koko ilta kotimaista -konsepti kiinnostaa selvästi katsojia ja kerää ohjelmastartti toisensa jälkeen suuria yleisöjä kotikatsomoihin.


Venla-palkittu Yökylässä Maria Veitola aloitti starttijaksollaan näyttävästi. Kauden ensimmäisessä jaksossa Maria suuntasi Jare ”Cheek” Tiihosen luo. Ohjelma sai keskikatsojamääräksi 501 000 ja se tavoitti yli 800 000 katsojaa. Ohjelma herätti myös kuhinaa sosiaalisessa mediassa – #yökylässä-twiittien laskennallinen tavoittavuus oli yli 700 000 (MTV:n sometv-mittari). Eilistä jaksoa on myös ehditty katsoa MTV Katsomosta jo 27 000 kertaa.

Myös koko perheen tietovisa Olipa kerran elämä otettiin katsojien keskuudessa vastaan mm. Twitterissä ilahtunein palauttein. Henkka Hyppösen ja Kalle Lambergin isännöimä ohjelma sai 393 000 katsojapotin ja tavoitti lähes 700 000 suomalaista.

MTV3-kanavan kevätkausi vauhdikkaassa käynnissä

MTV3-kanavan ensimmäiset ohjelmastartit aloittivat kevätkauden onnistuneesti. MTV3:n kanavapäällikkö Jaana Pasonenon tyytyväinen alkaneen kevään yleisömääriin.


"Koko ilta kotimaista -konsepti ja kotimaiseen ohjelmistoon panostaminen osoitti toimivuutensa jälleen. Keväälle on luvassa vielä lukuisia uusia kotimaisia ohjelmastartteja. Innolla odotan, miten katsojat ottavat ne vastaan", iloitsee Jaana Pasonen.

Maanantai-iltojen Suomen kaunein koti (9.1.) sai keskikatsojamääräksi 553 000 ja ohjelma tavoitti 811 000 katsojaa. Ohjelman jaksot ovat kiinnostaneet katsojia enemmän kuin yksikään jakso viime kaudella.

Kokkisota ja Pitääkö olla huolissaan aloittivat peräkanaa torstai-illan suosikkeina (19.1.). Kauan odotettu suosikkiohjelma Kokkisota sai vahvan aloituksen ja keräsi keskikatsojamääräksi 452 000, ohjelma tavoitti 788 000 katsojaa. Pitääkö olla huolissaan -ohjelman toisen kauden aloitusjakso sai katsojamääräksi 433 000 tavoittavuuden ollessa 671 000.

Huippusuosittu Putous räjäytti potin viime lauantaina (21.1.). Ohjelma kahmi 1,1 miljoonan keskikatsojamäärän ja ohjelmaa seurasi illan aikana huikeat yli 1,6 miljoonaa suomalaista. Starttijakso oli katsotumpi kuin yksikään jakso edellisellä kaudella. Putous on myös alkuvuoden katsotuin viihde-ohjelma.

Helmikuun tulevia ohjelmastartteja ovat Tanssii Tähtien Kanssa (12.2.), Paluu alttarille (20.2.), Suomen surkein kuski (21.2.) ja Stadi vs. Lande (24.2.). Loppukevään ohjelmistossa nähdään mm. Bumtsibum, Enbuske, Veitola & Salminen ja Laurin talot.


Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus (yliyönluvuin 4+ vuotiaat suomalaiset) ja ComScore Dax. Tavoittavuus = väh. 3 min. yhtäjaksoista katselua

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme