Odotetut Maajussille morsian ja Meidän tarina koskettivat suomalaisia katsojia

MTV3:n Koko ilta kotimaista -konsepti osoitti jälleen vahvuutensa ja tavoitti katsojat ruudun ääreen. MTV3:n päivätavoittavuus oli ma 28. elokuuta 2,3 miljoonaa.

Rakastettu Maajussille morsian palasi rakkauden asialla uuden juontajan, Vappu Pimiän ja kahdeksan uuden maajussin kera. Maajussille morsian -ohjelman kymmenennen kauden aloittanut jakso sai keskikatsojamääräksi MTV3-kanavalla 613 000 ja sen katseluosuus oli 36 %. Kaikkiaan ohjelmaa seurasi illan aikana 900 000 suomalaista.

Maanantaina MTV3-kanavalla nähtiin myös kotimainen uutuussarja Meidän tarina. Koskettavassa ja lämminhenkisessä ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Ohjelman avausjakso keräsi kokonaiskeskikatsojamääräksi 470 000 ja se tavoitti MTV3-kanavalla 750 000 suomalaista


MTV3:n päivätavoittavuus oli ma 28. elokuuta 2,3 miljoonaa.

– Todistimme jälleen, millainen voima on suomalaisten rakkaustarinoilla. Sekä Maajussille morsian että Meidän tarina olivat meille todella tärkeitä avauksia syksyn Koko Ilta Kotimaista –ohjelmakauteen. Molempien ohjelmien työryhmät olivat tehneet fantastista työtä kaikkia suomalaisia viihdyttääkseen, kommentoi MTV3:n kanavajohtaja Jaana Pasonen.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme