Possen kausi huipentui finaalijaksoon - MTV3 rikkoi jälleen syksyn katseluosuusennätyksensä

Possen suosio on pysynyt korkealla, eikä lauantaina 18.11. päättynyt neljäs tuotantokausi tehnyt poikkeusta. Päätösjakso on tavoittanut tähän mennessä huikeat 1,2 miljoonaa katsojaa. MTV piti ykkösasemansa katseluosuuksissa myös viikolla 46, kaupallinen katseluosuus oli 47 %.

Possen päätösjakso sai lauantai-iltana (18.11.) keskikatsojamääräksi 509 000, ja kokonaiskeskikatsojamäärä on noussut yli 700 000:een Katsomo-katselun ja uusintojen myötä. Possen neljäs kausi oli kaikkineen huikea, sillä koko kautta on seurannut 3,2 miljoonaa tv-katsojaa ja ohjelma on saanut 600 000 käynnistystä MTV Katsomossa.

MTV:n kaupallinen katseluosuus pysyi huippukorkeana viikolla 46. Kohderyhmässä 10-54-vuotiaat prime timen kaupallinen katseluosuus oli jälleen 47 % ja ero toiseksi suurimpaan toimijaan kasvoi entisestään Nelonen Median osuuden laskiessa 32 %:iin.

Pelkästään MTV3-kanavan kaupallinen katseluosuus 34 % oli edellä mainitussa kohderyhmässä korkeampi kuin Nelonen Median katseluosuus yhteensä.

Kaupallisten kanavien 10 katsotuinta ohjelmaa 10-54-vuotiaissa olivat kaikki MTV3:n ohjelmia: Salatut Elämät, Posse, Tähdet, tähdet, Kymmenen uutiset ja sää. 

Lähteet: Finnpanel TV-mittaritutkimus, viikon 46 luvut yliyönluvuin, prime time 18-23.30, 4+ vuotiaat ellei toisin mainita, tavoittavuus = vähintään 3 min yhtäjaksoista katselua, Katsomon ohjelmakäynnistykset comScore streamsense-mittaus raportoituna Finnpanelille. 

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme