Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykselle miljoonayleisö

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kymmenennen tuotantokauden ensimmäinen livelähetys tavoitti sunnuntaina 19.2. MTV3-kanavalla yli 1,6 miljoonaa suomalaista. MTV3:n kaupallinen katseluosuus nousi viikolla 7/2017 vuoden ennätykseen, 36,4 %:iin. 

Tanssii Tähtien Kanssa juhlakauden ensimmäisen livelähetyksen keskikatsojamäärä oli 1 050 000 ja katseluosuus 47 %. Kaikkiaan ohjelmaa seurasi illan aikana 1,6 miljoonaa suomalaista.

Rakastettu Tanssii Tähtien Kanssa oli viikon katsotuin ohjelma ennen toista MTV3:n suursuosikkia Putousta: Lauantain Putous sai lähes miljoonan keskikatsojamäärän (981 000) ja sitä seurasi yli 1,4 miljoonaa suomalaista.

MTV3:n kaupallinen katseluosuus vuoden ennätykseen

Viikko 7 oli todella onnistunut kaikenkaikkiaan, kun MTV3-kanavan kaupallinen katseluosuus nousi vuoden ennätykseen, 36,4 %:iin (10-54-v. prime time 18-23:30), kun se alkuvuonna (viikot 1-6) oli keskimäärin 30,4 %.

- Iloksemme odotettu katsojien suosikki Tanssii Tähtien Kanssa palasi erittäin vahvasti. Olemme todella onnellisia katsojamäärästä. Myös lauantain Putouksen katsojäärä oli huikea! Panostuksemme kotimaiseen viihteeseen on todella kannattanut, iloitsee MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Positiivista palautetta sateli myös sosiaalisessa mediassa, ja ohjelman virallisella hashtagilla #mtvttk käytiin myös todella vilkasta keskustelua mm. Twitterissä. Hashtagilla twiitattiin yli 1400 kertaa ja twiittien laskennallinen tavoittavuus oli yli miljoonan (Lähde: MTV SomeTV-mittari )

• Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 4+ vuotiaat yliyönluvuin, tavoittavuus =väh. 3 min yhtäjaksoista katselua

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme