Uudistunut Bumtsibum sai huippuluvut - ohjelmaa katsoi lähes 1,4 miljoonaa suomalaista

Kalle Lindrothin isännöimä Bumtsibum-musiikkishow saavutti huikeat katsojaluvut aloitusjaksollaan 18.3. MTV3-kanavalla. Ohjelman keskikatsojamäärä oli 906 000 ja jakso tavoitti lähes 1,4 miljoonaa tv-katsojaa.

Bumtsibum (The Lyrics Board) palasi runsaan kymmenen vuoden jälkeen entistä huikeampana musiikki-ilotteluna ruutuun! Uudistunutta kokoonpanoa isännöi juontaja Kalle Lindroth ja kapteeneina toimivat pianistit Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen. Ensimmäisessä jaksossa vieraina nähtiin Katri-Helena, Paula Koivuniemi, Elias Kaskinen ja Pete Parkkonen.

Kauden ensimmäisen jakson keskikatsojamäärä oli 906 000 tv-katsojaa, ohjelma tavoitti lähes 1,4 miljoonaa tv-katsojaa (1 385 000).*

”Bumtsibum on ollut kautta aikojen yksi toivotuimmista ohjelmistamme ja paluu herätti paljon keskustelua. Nyt voimme viimeistään sanoa, että katsojat ottivat ohjelman omakseen, vastaanotto oli huikea! Ohjelman tuominen kanavalle kannatti, kiitos uuden castingin ja tuotannon”, kertoo MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Ohjelmasta käytiin ohjelman virallisella hashtagilla #Bumtsibum vilkasta keskustelua mm. Twitterissä. Hashtagilla twiitattiin yli 1000 kertaa ja twiittien laskennallinen tavoittavuus oli yli puoli miljoonaa. (Lähde: Sometvmittari).

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme