Viihteen kaksinkamppailuja

MTV3:n uusi viihdeshow Posse sai kolmella esityskerrallaan ja MTV Katsomossa viikonlopun aikana yhteensä keskikatsojamääräksi yli 800 000*.

Viikon aikana kertyvä tallennekatselu nostanee lukua entisestään. Katsomossa ohjelmaa tai sen klippejä käynnistettiin 180 000 kertaa. Vaikeasti tavoitettavissa teini-ikäisissä ohjelman perjantai-illan katseluosuus nousi lähelle 50 prosenttia. Posse oli myös perjantain twiitatuin ohjelma.

MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa ja Nelosen Vain elämää käyvät tiukkaa kisaa viikon katsotuimman ohjelman tittelistä. Molempien ensiesitys lähentelee yliyönluvuilla miljoonan keskikatsojamäärän rajaa. Molemmat ovat myös saaneet vastaansa kilpailijan uutuusviihteen.

Posse ja Vinoshow löysivät kumpikin omanlaisensa katsojajoukon. Ne eivät nakertaneet vastassa olleen tutun viihdeohjelman katsojamäärää koko väestön tasolla.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus ja comScore DAX

*MTV3 pe 537 000, MTV3 la 131 000, MTV3 su 106 000, Katsomo 40 000

Lue myös:

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme