Miten ostaa tv- ja nettimainontaa?

Sähköiset mediat mainosvälineenä - miten edetä? Mainoskampanjan suunnitteluun, ostamiseen ja tuotantoon liittyvissä asioissa teemme parhaamme, jotta sinä onnistut tavoitteidesi saavuttamisessa. Teemme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan mediaratkaisun, joka palvelee ostoprosessin kaikissa vaiheissa.

Kaikki lähtee liikkeelle tavoitteista

Jotta löydämme sinua parhaiten palvelevan mediaratkaisun, käymme kanssasi läpi markkinointisi tavoitteita ja toimialasi haasteita sekä kohderyhmiä, joihin haluat vaikuttaa. Tämän jälkeen teemme yksityiskohtaisen mediasuunnitelman kampanjaasi tai sinulle räätälöidyn kokonaisuuden.

Kampanjan suunnittelussa huomioimme:

  • annetut tavoitteet
  • kohderyhmän mediakäyttäytyminen
  • mainostettavan tuotteen ostoprosessi ja tuoteominaisuudet
  • median rooli mediakokonaisuudessa ja oikea-aikaisuus
  • kohdennettavuus
  • tuotteelle sopiva mediaympäristö ja tarvittavat toistomäärät

Media-ajan eli mainoskampanjan voit ostaa ja varata suoraan joko meidän kauttamme tai mediatoimiston kautta.

Käytössäsi MTV:n mediaperhe

MTV:n medioissa voit vaikuttaa monimediallisesti televisiossa, netissä ja mobiilissa joko valtakunnallisesti tai paikallisesti. Me tunnemme suomalaiset. MTV:n mediat tarjoavat uutisia, urheilua, viihdettä ja elämyksiä ajasta ja paikasta riippumatta.

MTV:n mediaperhe:

  • tv-kanavat MTV3, Sub ja AVA, sekä maksullinen tv-paketti MTV Total
  • verkkopalvelu MTV.fi sekä nettitelevisio MTV Katsomo - myös mobiilisti

Suomen katsotuimmalla kaupallisella tv-kanavalla MTV3:lla voit mainostaa joko valtakunnallisesti ja/tai paikallisesti 17 näkyvyysalueella. Myös netti-televisio MTV Katsomossa ja verkkopalvelu MTV.fi:ssä voit kohdistaa mainoskampanjasi myös alueellisesti.

Sub ja AVA ovat valtakunnallisia medioita.

Kaikkia medioitamme voit ostaa ns. yhdeltä luukulta. Palvelemme tällä periaattella myös alueella sijaitsevia asiakkaitamme.

Mainoksen tuotanto

Mainoksen suunnittelun ja tuotannon voit tilata mainostoimiston kautta, suoraan tuotantoyhtiöstä tai tietyissä tapauksissa suoraan MTV:ltä (mm. sponsorointi, mainonnan erikoisratkaisut).

Kysy lisää MTV:n ratkaisuista!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme