Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4

Kari Aihisen grillausvinkki: "Ei nysvätä siellä keittiössä!"

Televisiosta tuttu huippukokki, ravintola Savoyn keittiömestari Kari Aihinen suosittelee grillaamista, vaikka kelit eivät ole vielä lämpimät.

Kaappaus keittiössä ja Grillikuumetta -sarjoissa nähtävä keittiömestari Kari Aihinen puhuu yksinkertaisten grillireseptien puolesta ja kannustaa keskittymään grillaamisessa olennaiseen. Aihinen ei itse tee mielellään aikaavieviä viritelmiä keittiössä, jos raaka-aineet on tarkoitus grillata.

Yksinkertaiset reseptit kunniaan grillatessa

Vappu on otollinen hetki aloittaa grillikausi, ja mikä onkaan sen parempaa ruokaa, kuin läheisten seurassa nautitut grilliherkut. Aihinen kehottaakin nauttimaan grillaamisen ilosta ja unohtamaan yksityiskohtiin panostamisen, jos ruokaa on tarkoitus kypsentä grillissä.

– Älä  rupea tekemään mitään marinadeja tai vartaita – minä en jaksa mitään varrastikkuja ollenkaan! Uskon helppoon ja nopeaan grilliruokaan, joka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, Aihinen kannustaa.

Huippukokki ei myöskään suosittele suunnittelemaan grilliruokia turhan tarkkaan etukäteen, sillä tarjolla saattaa olla yllättäen mitä parhaimpia aiheksia.

–  Grillatkaa sitä, mikä on kesällä parhaimmillaan. Jos saatte uutta perunaa, parsaa, kukkakaalia, parsakaalia, niin grillatkaa niitä. Kesäruoassa pitää olla sellainen pointti, ettei nysvätä siellä keittiössä! Aihinen toteaa.

Uusimmat: Grillauksen vinkit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme