Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4

Lisää 2 raaka-ainetta barbeque-kastikkeeseen – lopputulos yllättää!

Klassinen barbeque-kastike on monen grilliruoan ystävän mieleen, mutta tuttuun kastikkeeseen saa yllättävän paljon lisämakua kahdesta raaka-aineesta.

Jos barbeque-kastike kuuluu suosikkeihisi, kannattaa rohkeasti kokeilla klassikkokastikkeen jalostamista. Erityisen hyvänmakuinen grillauskastike syntyy barbeque-kastikkeesta, johon lisätään kahta uutta raaka-ainetta, kuuluisaa sriracha-kastiketta sekä stout-olutta.

TIESITKÖ? Stout on musta ja paahtunut olut, joka on yleensä irlantilaista.

Popsugar-sivuston vinkeillä voit valmistaa srirachalla ja oluella maustetun barbequekastikkeen itse alusta saakka:

Sriracha-stout-barbequekastike

1 rkl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä pilkottuna
0,8 dl soijakastiketta
1,6 dl ketsuppia
1 1/2 tl sriracha-kastiketta
2 rkl worcester-kastiketta
2 tl paprikamaustetta (savunmakuista)
2,4 dl stout-olutta
0,8 dl ruskeaa sokeria
1 tl sipulijauhetta

Sekoita kattilassa keskilämmöllä öljy ja anna sen lämmetä. Lisää joukkoon valkosipulinkynnet ja sekoita noin 30 sekunnin ajan, tai kunnes kastike tuoksuu valkosipulilta. Lisää kastikkeen loput ainesosat ja sekoita. Anna kastikkeen kiehua, kunnes se paksuuntuu. Herkuttele!

Lähde: Popsugar

Uusimmat: Grillauksen vinkit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme