Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4

Tiesitkö? Savustus onnistuu myös kaasugrillillä

Savustus onnistuu yksinkertaisella niksillä myös kaasugrillillä. Tarvitset vain liotettuja savustuslastuja ja foliota. Katso ohjeet videolta!

Suomessa myytävistä grilleistä suurin osa on kaasugrillejä. Kaasugrilli onkin kätevä ja helppo vaihtoehto monipuoliseen grillaukseen, mutta aito savunmaku ruoasta jää kaasugrillillä kokkailessa puuttumaan. Jos kaipaat ruokaan savun aitoa aromia, kokeile helppoa niksiä, eli itse tehdyn savustuspaketin lisäämistä grilliin.

Liota ensin savustuslastuja vedessä 45–60 minuuttia ja kääri ne sitten folioon paketiksi. Tee folioon reikiä ja nosta paketti grillin takaosaan kuumaan kohtaan. 

Kaasugrillillä savustus sopii kokeiltavaksi esimerkiksi kalan kypsennyksen yhteydessä.

Uusimmat: Grillauksen vinkit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme