Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4

Toukokuussa juhlistetaan burgereita – vinkit täydelliseen hampurilaispihviin

Toukokuussa Yhdysvalloissa vietetään virallista hampurilaiskuukautta, mutta eiköhän näitä herkkuja saa napostella hyvällä omatunnolla myös Suomessa.

Täydellisen hampurilaisen salaisuus piilee suurimmaksi osaksi makoisassa pihvissä. Food Network -sivustolla vinkataan muutama vinkki, jotka kannattaa ottaa kokatessa huomioon.

Lihan valinta

Kokkaamiseen kannattaa valita jauheliha, joka sisältää noin 16–20 prosenttia rasvaa. Jos jauheliha sisältää vähemmän rasvaa, käytä paistamisessa runsaasti voita tai öljyä.

Maustaminen

Muista maustaa pihvi ainakin suolalla ja pippurilla. Käytä ruoan valmistamisessa vain tuoreita raaka-aineita.

Huomioitavaa

Pidä huolta, että pihvi on kooltaan yhtä leveä kuin hampurilaissämpylä. Ennen paistoa kannattaa myös painaa pihvin keskelle pieni monttu, jotta pihvi on tasainen paistamisen jälkeenkin.

Upean hampurilaisen väliin kuuluu myös juustoa, tomaattia, salaatinlehteä ja hienonnettua sipulia. Kastike on myös hyvin tärkeässä roolissa, joten valitse itseäsi eniten houkutteleva kastike hampurilaisen kaveriksi.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Uusimmat: Grillauksen vinkit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme