Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4

Toukokuussa juhlistetaan burgereita – vinkit täydelliseen hampurilaispihviin

Toukokuussa Yhdysvalloissa vietetään virallista hampurilaiskuukautta, mutta eiköhän näitä herkkuja saa napostella hyvällä omatunnolla myös Suomessa.

Täydellisen hampurilaisen salaisuus piilee suurimmaksi osaksi makoisassa pihvissä. Food Network -sivustolla vinkataan muutama vinkki, jotka kannattaa ottaa kokatessa huomioon.

Lihan valinta

Kokkaamiseen kannattaa valita jauheliha, joka sisältää noin 16–20 prosenttia rasvaa. Jos jauheliha sisältää vähemmän rasvaa, käytä paistamisessa runsaasti voita tai öljyä.

Maustaminen

Muista maustaa pihvi ainakin suolalla ja pippurilla. Käytä ruoan valmistamisessa vain tuoreita raaka-aineita.

Huomioitavaa

Pidä huolta, että pihvi on kooltaan yhtä leveä kuin hampurilaissämpylä. Ennen paistoa kannattaa myös painaa pihvin keskelle pieni monttu, jotta pihvi on tasainen paistamisen jälkeenkin.

Upean hampurilaisen väliin kuuluu myös juustoa, tomaattia, salaatinlehteä ja hienonnettua sipulia. Kastike on myös hyvin tärkeässä roolissa, joten valitse itseäsi eniten houkutteleva kastike hampurilaisen kaveriksi.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Uusimmat: Grillauksen vinkit

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot