Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4

Varo tätä! Yleinen virhe tekee lihasta kuivaa

Sulatatko lihan liian nopeasti? Lopputuloksena voi olla kuiva liha!

Usein uuden sesongin marjoille tai sienille pitää tehdä tilaa pakkaseen. Jos kuitenkin otat lihaa pakastimesta, kannattaa olla tarkkana.

– Lihan liian nopea sulattaminen on yleinen virhe. Liha tulisi ottaa jääkaappiin sulamaan noin vuorokautta ennen lihan valmistamista, jotta lihan nesteet säilyvät ja se pysyy mehevämpänä. Jos lihan sulattaa esimerkiksi mikrossa, lihannesteet valuvat sulatusastiaan tai lautaselle ja lihasta tulee kuivaa, Gigantin kodinkoneiden tuotepäällikkö Sami Viitanen havainnollistaa.

Lähde: Gigantti

Uusimmat: Grillauksen vinkit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme