Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4

Yksinkertaisin tapa valmistaa täydellisen rapeaa pekonia – salaisuus piilee kylmässä uunissa

Näin valmistat täydellistä pekonia helposti uunissa.

Miten syntyy täydellinen pekoni? Ei suinkaan pannulla, vaan uunissa!

– Täydellisen pekonin salaisuus on se, että pekoni laitetaan jo siinä vaiheessa uuniin, kun uuni laitetaan lämpenemään 220 asteeseen. Näin pekoni muuttuu taianomaisesti kylmästä ja lötköstä lihasta täydellisen rapeaksi herkuksi, vinkkaa reseptin Allrecipes.com-sivustolle tehnyt Joseph.

4 askelta täydelliseen pekoniin

1. Peitä uunipelti alumiinifoliolla (2 isoa palaa foliota) ja varmista, että foliota riittää koko pellille.
2. Laita pekoniviipaleet foliolla vuoratulle pellille. Pekoniviipaleet eivät saa koskettaa toisiaan, joten varmista, että viipaleiden välillä on hieman tilaa. Laita pelti ja pekonit kylmään uuniin.
3. Laita uuni lämpeämään 220 asteeseen. Anna pekonien kypsyä 12-14 minuuttia.
4. Ota pekonit uunista ja siirrä viipaleet pihdeillä talouspaperipalojen päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois. Anna pekonien seistä 5 minuuttia, jotta niistä tulee mahdollisimman rapeita.

Uusimmat: Grillauksen vinkit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme