Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4
Mainos

Grillattua broilerin sisäfileetä, kesäkurpitsaa ja perunoita

Grillimaustettu broilerin fileeleike maistuu yhdessä kesäkurpitsan ja perunoiden kanssa. Lisukkeena maistuu tomaattinen kermaviilikastike.

Raaka-aineet (Riittää 4 annokseen)

Atria Perhetilan 520g Grillimaustettu Broilerin Gourmet Fileeleike
1 kesäkurpitsa
750 g suuria, jauhoisia perunoita
2 dl kermaviiliä (200 g)
1 tomaatti (125 g)
2 rkl ketsuppia
mustapippuria
suolaa

Tee näin

Leikkaa kesäkurpitsa ja pestyt perunat viipaleiksi ja sekoita marinoitumaan broilerien kanssa puoleksi tunniksi. Grillaa kypsiksi aloittaen perunaviipaleista. Sekoita kuutioitu tomaatti kermaviilin kanssa ja mausta kastike ketsupilla, pippurilla ja suolalla.

Reseptin tarjoaa:Atria

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme