Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4

Grilliruoan kaveriksi kirsikkainen ja karpaloinen sangria

Grilliruokien kanssa nautittavaksi sopii kirsikkaliköörillä maustettu sangria, joka on helposti valmistettava ja hedelmäinen kesäjuoma.

Kannulliseen sangriaa tarvitaan:

1 plo puolikuivaa punaviiniä
1,5 dl kirsikkalikööriä
2 dl karpalomehua
2 dl soodavettä/vichyä
paljon jäitä
appelsiinia tai muita sitrushedelmiä
Halutessasi: mintun oksia, kirsikoita ja mansikoita koristeluun

Täytä iso kannu (tai kaksi, riippuen kannujen koosta) puoleen väliin jäillä. Kaada kannuun ensin likööri. Tämän päälle kaadetaan viini, mehu sekä vichy ja sekoitetaan.

Koristele appelsiinin siivuilla, mansikoilla, kirsikoilla ja mintun oksilla ja tarjoa kylmänä.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme