Mainos
Mainos
grillaamo-kansipohja4

Viritetyt grillausvehkeet: 10 kesän kuumaa uutuutta

Grillauksen apuvälineitä löytyy jo kymmenittäin, tässä 10 kiinnostavaa uutuutta kesäksi.

Kesällä saa grillata niin usein ja niin paljon kuin ennättää. Sen avuksi on jälleen kehitelty lukuisia hienoja vempeleitä.

1. Savustetaan missä vaan

Kätevänkokoinen savustus- ja höyrygrilli tekee savustamisesta helppoa myös vasta-alkajalle. Kokeneet savustajat arvostavat sitä, että grilli kulkee helposti mukana.

2. Vihannespannu

Ei enää ritilältä putoilua! Kätevä, pohjasta rei'itetty kori herkullisten vihannesten grillaamiseen.

3. Tunnusta väriä

Jamien suunnittelema, ammattimaisesti viimeistelty, kannettava pallogrilli. Lukitsemismekanismi tekee säilyttämisestä ja siirtelystä helppoa. Jamie Oliver Park BBQ grillejä saa mustana, keltaisena, turkoosina ja punaisena.

4. Kunnon grillauskintaat


Raskaan sarjan grillaajalla pitää olla kunnon kintaat, joissa on hyvä tartuntaote ja kunnon lämmöneristys. Neopreenista valmistettu hanska suojaa ja se pysyy myös helposti siistinä.

5. Loimutuslaite

Teräksinen kalanloimutuslaite kääntyvillä jaloilla. Loimulautapidikkeet on säädettävissä kolmelle eri etäisyydelle. Loimutuksessa käytetään kotimaisesta kuusipuusta valmistettuja loimutuslautoja. Kala kiinnitetään loimutuslautaan puunauloilla. Mustang-loimutuslaitetta voidaan käyttää myös pihanuotiona.

6. Tuplapiikkiset vartaat

Mustang-grillivartaissa grillattavat pysyvät tukevasti paikoillaan kahden varraspiikin ansiosta.

7. Riivi, nostele ja revi karhunkynsillä

Weberin karhunkynnet on suunniteltu repimään hitaasti haudutettu liha suikaleiksi. Lisäksi niillä on helppo nostaa isoja paisteja grillistä leikkuulaudalle.

8. Grillivaunu

Mustaksi kuultomaalattu Mustang-grillivaunu on varustettu kahdella työtasolla ja hyllyllä.

9. Langaton digitaalinen lämpömittari

Kaukosäädettävässä Weber-lämpömittarissa on kaksi anturia, joilla voit seurata samanaikaisesti kahden liharuoan kypsymistä. Kokeile lihan grillaamista jaksoittain. Kypsennä liha ensin tiettyyn lämpötilaan ja anna sen vetäytyä hetken, ennen kuin jatkat taas grillaamista. Toista menettelyä, kunnes lihan sisälämpötila on juuri oikea.

10. Kanateline

Kanan kypsentämiseen telineessä voi käyttää muutakin kuin olutta tai Coca-Colaa. Kokeile esimerkiksi siideriä, joka tekee lihasta erityisen mureaa ja mehukasta. Voit käyttää kanatelinettä myös jälkiruokien valmistuksessa. Paloittele astiaan hedelmiä, kaada päälle akaasiahunajaa ja aseta astia grilliin. Grillaa hedelmiä noin 10–15 minuuttia, lisää keskelle tummaa suklaata ja anna sen sulaa. Weberin kanatelineen sisäpinnassa puhdistettava non-stick-pinnoite.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme