Mainos
Mainos
kansikuva-nespresso
Mainos

Testiryhmä arvioi uudet Nespresso-makukahvit: "Voisin juoda vaikka kymmenen kuppia"

Nespresso toi markkinoille kolme uutta makukahvia, joita maistelemaan haettiin kymmentä suomalaista testaajaa. Testiryhmä arvioi uudet makukahvit – ja moni löysi uutuusmakujen seasta oman suosikkinsa!

Apple Crumble, Chocolate Mint ja Hazelnut Dessert – joukko suomalaisia arvioi uudet Nespresso-makukahvit Nespresso Boutique -myymälässä Helsingissä. Testiryhmä antautui Nespresso Variations Limited Edition Grands Crus -makujen vietäväksi ja suosikiksi nousi hasselpähkinä, jossa laadukas kahvi yhdistyy klassisen ja kuuluisan makuparinsa, pähkinän kanssa.

Nespresso-makukahveihin ei ole lisätty allergeeneja, sokeria tai lisäaineita. Makukahvien herkulliset maut tulevat ainoastaan luontaisista aromeista.

Hasselpähkinä – Hazelnut Dessert

Hasselpähkinän makuisessa Livanto Grands Crus -kahvissa aromit yhdistyvät karamellimaisiin vivahteisiin ja makukokemuksen myötä mieleen livahtavat vastaleivotut murokeksit.

Näin testiryhmä arvioi Nespresso Hazelnut Dessert -makukahvia:

"Tässä on todella hyvä tuoksu – hasselpähkinä tuoksuu todella voimakkaasti. Tuoksun perusteella ei ihan kahviksi uskoisi, ehkä kaakaoksi ennemminkin. Maku on kyllä ihan kahvimainen."

"Minusta kahvi vaati ihan vähän ruskeaa sokeria sekaan. Siinä oli pikkasen sellainen karvasmantelimainen sävy, joka sitten pyöristyi, kun laittoi vähän sokeria."

"Hasselpähkinä on näistä paras!"

"Kahvi, pähkinä ja suklaa sopivat hyvin yhteen."

"Hasselpähkinä oli aivan tajunnanräjäyttävä, se meni oikein syvälle. Aika vahva, mutta todella miellyttävä kokemus. Kuulostaa ehkä hölmöltä, mutta mielestäni siinä oli vähän sherryä muistuttava jälkimaku, vaikkei kahvissa sherryä olekaan."

"Rakastuin heti, voisin juoda tätä vaikka kymmenen kuppia. Kahvissa tuli esille niin sopivasti se hasselpähkinän maku. "

Minttusuklaa – Chocolate Mint

Minttusuklaan makuisessa Livanto Grands Crus -kahvissa upea paahteinen maku yhdistyy tumman suklaan herkullisiin aromeihin ja virkistävään minttuun.

Näin testiryhmä arvioi Nespresso Chocolate Mint -makukahvia:

"Heti kun tunsin tuoksun, niin ajattelin, että tämä kaipaa varmasti vähän sokeria. Sokerin kanssa tämä kahvi tuo vähän sellaista joulun tunnelmaa – ja se toimi todella hyvin. Ilman sokeriakin tämä on hyvää kyllä. Muistuttaa vähän Marianne-karkkeja."

"Sokeri vei tumman suklaan tunkkaisuuden pois. Se on ilmavamman makuista sokerin kanssa."

"Minttusuklaa oli ihan hyvä. Molemmat maut, minttu ja suklaa, maistuivat."

"Juomasta jää ehkä sellainen tumman minttusuklaan maku. Jos tykkää minttusuklaasta, niin sitten varmaan todella hyvä. Minulle ennemmin suklaa suklaana. Tämä ei ollut ihan napakymppi minun makuuni."

"Laitoin vähän maitoa kahvin sekaan ja maito ehkä sen verran sotkee, että tässä ei sitä mintun tuoksua ole. Jos en tietäisi, että tämä on minttua, niin en tunnistaisi maun perusteella. Ei tämä hassumpaa ole. Hasselpähkinä on kuitenkin huomattavasti parempaa minun makuuni. Siinä oli selvempi maku ja tuoksu."

"En yleensä käytä sokeria, mutta tähän minun tekisi mieli laittaa vähän sokeria. Se ehkä vähän pehmentäisi ja pyöristäisi tätä makua. Nyt tämä maku on vähän sellainen tummempipaahtoinen kuin luulisikaan. Ennakko-oletus mintun kohdalla on, että sieltä tulisi jokin raikkaampi maku, mutta tämä on aika vahvan makuista."

Omenapiirakka – Apple Crumble

Omenapiirakan makuisessa Livanto Grands Crus -kahvissa uuniomenan ja keksin aromit korostavat Livanto Grands Crus -kahvin paahteisuutta ja tuovat mieleen vastapaistetun, herkullisen omenapiirakan maun.

Näin testiryhmä arvioi Nespresso Apple Crumble -makukahvia:

"Kahvissa on hyvä tuoksu, eikä maussakaan mitää vikaa ole.  En löytänyt mausta  omenan aromia samalla tavalla kuin tuoksusta."

"Omenapiirakka jäi vähän pliisuksi, mutta kahvi voisi toimia maidon kanssa."

"Omena maistuu selvästi, mutta ehkä en keksi oikein, miksi maun pitäisi olla kahvissa. Mieluummin hyvä omenajälkiruoka."

"Kahvi on sellainen, että tykkään kovasti juoda sitä, mutta sen maustaminen on äärimmäisen vaikea asia. Kivasti omenassa tuli hyvin hienostunut tuoksu, makukaan ei ollut niin voimakas, mutta mieluummin kahvi kahvina ja omena lautasella tai piirakassa."

"Omenapiirakka ja minttusuklaa olivat huomattavasti pliisumpia minun makuuni. Kaipaan enemmän potkua kahviin. Nämä olivat ehkä vähän hienostuneempia."

Tutustu Nespresso-makukahveihin tarkemmintäällä.

Kokeile kotona: Variations Latte Macchiato

Ainesosat

1Variations Limited Edition Grands Crus -kahvikapseli
Maitoa


Tarvikkeet

1Aeroccino-maidonvaahdotin
1korkea Ritual-lasi


Valmistusohjeet

Latte Macchiato tuo upeasti esiin Hazelnut Dessert*-kahvin konvehtimaiset vivahteet sekä pyöreän, karamellimaisen maun ja paahdettujen pähkinöiden aromit. Latte Macchiato korostaa myös Chocolate Mint-kahvin tumman suklaan ja raikkaan mintun makua ja tekee Apple Crumble-kahvista entistä pehmeämmän ja moniulotteisemman.

Maito korostaa uusien Variations Limited Edition Grands Crus -kahvien vastustamattomia makuja saaden aikaan todellisia hemmotteluhetkiä.

Antaudu Variations Limited Edition Grands Crus -makujen vietäväksi: Apple Crumble, Chocolate Mint ja Hazelnut Dessert ovat saatavana vain rajoitetun ajan.

Testiryhmän tarjosi: Nespresso

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme