Mainos
Mainos
kansikuva-nespresso
Mainos

Kahvihetki ystävän kanssa – osallistu kuvakisaan ja voita!

Unohda selfie - nyt otetaan friendsie! Osallistu kuvakisaan ja kerro, millainen on sinun nautinnollinen kahvihetkesi ystävän kanssa.

Kupponen laadukasta kahvia on nautinto jo itsessään, mutta täydellisen kahvihetkestä tekee tietenkin hyvän ystävän seura. Millainen on sinun kahvihetkesi ystävän kanssa? Ota #kahvifriendsie, osallistu Nespresso-kuvakisaan ja voit voittaa sinulle ja ystävällesi tyylikkäät matkamukit!

Lataa #kahvifriendsie Instagramiin tai Facebookiin

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu Instagramissa tai Facebookissa. Lataa kuva yhteisestä kahvihetkestänne ystäväsi kanssa Instagramiin tai Facebookiin ja merkitse se hashtageilla #kahvifriendsie, #nespresso ja #nespressohelsinki. Kaikkien kuvan lähettäneiden ja hashtageja käyttänedien kesken arvotaan kolme settiä tyylikkäitä CitiZ Travel -matkamukeja: yksi sinulle ja yksi ystävällesi. Yhden mukisetin arvo on 50 euroa.

Matkamukien avulla voitte nauttia yhteisistä kahvihetkistä jatkossa myös reissun päällä. CitiZ Travel -termosmuki pitää Nespresso-kahvisi kuumana tai jääkahvin kylmänä. Innovatiivinen ja urbaani, teräksinen termosmuki on tilavuudeltaan 345 millilitraa.

Kilpailuun voi osallistua 11.11.2014 alkaen. Kilpailuaikaa on jatkettu 15.12.2014 asti!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme