Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

7 tehovinkkiä: Haluatko paksummat hiukset?

Haluatko paksummat hiukset? Kokeile Good to Know -sivuston vinkkejä!

Haaveiletko paksummista hiuksista? Testaa vinkit!

1. Vaihda shampoota

Hiusten lähteminen ja oheneminen on helpointa havaita juuri suihkun jälkeen. Shampoosi saattaa olla yksi syy hiusten ohenemiselle. Kokeile useita eri merkkejä, kunnes löydät hiustyypillesi sopivan vaihtoehdon.

2. Käytä oikeanlaisia muotoilutuotteita

Tämä voi kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta jos sinulla on ohuet hiukset ja yrität saada niihin volyymia lukuisilla eri tuotteilla, joudut mitä luultavimmin ojasta allikkoon.

Käytä tuuheutta antavia shampoita ja tyveä kohottavia muotoilutuotteita. Käytä hiustenkuivaajaa niin, että puhallat hiuksiasi aina poispäin päänahastasi. Voit myös antaa hiuksillesi taukoa rasittavasta kuumuudesta ja antaa niiden kuivua vapaasti.

Vältä muotoilutuotteita, jotka tekevät hiuksistasi painavat, kuten seerumeita ja hiuksiin jätettäviä hoitoaineita.

3. Syö oikein

Ruokavalio vaikuttaa hiusten hyvinvointiin, joten aterioiden väliin jättäminen tai yksipuolinen ruokavalio näkyvät taatusti myös hiustesi kunnossa. Syö siis terveellisesti ja huolehdi riittävästä raudansaannista.

4. Lisää proteiinia

Proteiinin lisääminen ruokavalioon voi vaikuttaa hiuksiisi huikealla tavalla. Syö kalaa, kananmunia, vaaleaa lihaa, palkokasveja ja maitotuotteita.

5. Syö vitamiineja

Käytä tarpeen mukaan vitamiinitabletteja, mutta muista, ettei ravintolisillä ole tarkoitus korvata monipuolista ja terveellistä ruokavaliota. Hyvä monivitamiini ajaa usein saman asian kuin kalliit, hiusten kasvattamiseen mainostetut vitamiinit. 

6. Pidä huolta päänahastasi

Terve päänahka on terveiden hiusten salaisuus. Tee päänahalle tehopuhdistus kerran viikossa oliiviöljyn ja sitruunamehun avulla. Hiero sekoitus päänahkaasi ja anna vaikuttaa hetken ennen kuin huuhtelet. 

7. Älä värjää usein

Värjääminen rasittaa hiusta. Jos käytät kotivärejä, muista noudattaa ohjeita kirjaimellisen tarkasti. Älä koskaan jätä allergiatestiä tekemättä. 


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme