Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Älä enää tavoittele täydellisyyttä – näin luot grunge-henkisen hiustyylin

Luo itsellesi kaunistelematon ja huoleton hiustyyli.

Milanon muotiviikolla Blumarine kevät/kesä 2016 -malliston näytöksessä lavalla nähtiin kaunistelematon ja huoleton hiustyyli. Tyylin tarkoitus oli toimia vastapainona vaatteiden feminiiniselle ja kukalliselle estetiikalle.

– Tässä hiustyylissä on vaikutteita 80-luvun Brooke Shieldsin ja Jerry Hallin kampauksista, mutta se on enemmän grunge-henkinen. Kampauksessa on tietynlaista huolettomuutta, joka saa sen tuntumaan paljon modernimmalta, kertoo Wella Professionalsin globaali luova johtaja Eugene Souleiman.

– Siinä ei tavoitella täydellisyyttä, vaan hiustyylin on tarkoitus näyttää siltä, että se oli joskus täydellinen, mutta muutaman päivän jälkeen siitä on tullut paljon rennomman ja eletymmän näköinen.

Tyyli muodostuu kahdesta toisistaan erottuvasta rakenteesta.

– Hiukset ovat kostean näköiset edestä, mikä antaa niille hieman maskuliinisuutta, ja hiusten satiinimainen rakenne muuttuu sitä kuivemmaksi mitä lähemmäs siirrytään latvoja.

Näin luot hiustyylin

Käytä kampauksen pohjalla föönausnestetta. Suihkuta föönausnestetta kosteiden hiusten tyveen

Asettele hiukset käsin toiselle sivulle.

Jaa hiusten takaosa kahteen osaan, kieritä kaksi hiussuortuvaa ja suihkuta niihin hiuskiinnettä.

Kiinnitä hiussuortuvat pinneillä päälaelle ennen hiusten kuivaamista. Näin saat luotua rakenteen, jossa on liikettä ja pehmeää, luonnollista taipuisuutta ilman, että kampaus näyttää siltä, että sen tekemiseen on käytetty papiljotteja.

Kun hiukset on kuivattu, laske ne alas ja haro sormilla hiukset läpi ravistellen niitä sivulta toiselle. Näin hiukset saavat ilmavuutta ja niiden rakenne jämäköityy.

Suihkuta tämän jälkeen lisää hiuskiinnettä hiusten tyveen, joka saa hiukset näyttämään kostealta ja tasoita kämmenellä.

Viimeistele hiustyyli suihkuttamalla kuivashampoota hiusten latvoihin. Suihke antaa hiukselle pehmeyttä, rakennetta ja liikettä.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lähde: Wella Professionals

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme