Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Älä pilaa hiusväriäsi – varo näitä!

Hiusvärin voi pilata monella tapaa – ole siis tarkkana.

Kukaan ei tieten tahtoen pilaa kalliilla kampaajakäynnillä saatua upeaa hiusväriä, mutta moni tekee silti yleisiä virheitä tietämättään.

Hiusvärin kestoa parantavat pidennetyt pesuvälit, värin säilyttävät hoitoaineet ja auringolta suojaavat muotoilutuotteet.

Ethän tee näitä virheitä hiustesi kanssa?

Muotoilutuotteet kerääntyvät hiukseen

Hiusta rasittavat tuotteet rasittavat myös hiusväriä. Vaikka hiusöljyt ja seerumit tekevät usein hiuksille hyvää ylläpitäen terveitä latvoja, saattavat ne sisältää myös aimo määrän silikoneja. Silikonit kerääntyvät hiuksen pinnalle, ja saattavat kerätä itseensä likaa ja näin saada hiusvärin näyttämään latteammalta kuin se oikeasti on.

Venyvätkö kampaajakäyntien välit?

Vaikka tavoittelisit pitkiä hiuksia, kampaajakäyntiä ei sovi jättää väliin. Latvat ovat kärsineet hiuksissasi eniten, joten huonokuntoiset latvat kannattaa ehdottomasti leikata säännöllisesti pois. Tämähän on itsestään selvää – vai onko?

Hoitoainetta ei sovi skipata

Värjätyt hiukset rakastavat värin kestoa parantavia ja kosteuttavia naamioita ja hoitoaineita. Jos väri tuntuu haalistuvan hiuksistasi jo muutamassa pesussa, kokeile sävy sävyyn sopivaa värinaamiota ylläpitämään värjäystulosta.

UV-säteet haalistavat hiusväriä

Blondit tietävät tämän ainakin: aurinko vaalentaa hiuksia. Blondit saattavatkin hyötyä auringon valon vaikutuksesta hiusväriin, mutta hiusvärin haalistuminen ei ilahduta kaikkia. Muista siis suojata myös hiukset, kun oleilet auringossa pitkään. Auringolta suojaava hattu on myös oiva apu aurinkoisiin rantapäiviin.

Lähde: Cosmopolitan

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme