Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Ei aikaa pestä tukkaa? Tee näin, niin kukaan ei huomaa sitä

Hiusten pesuun ei aina ole yksinkertaisesti aikaa. Näillä kolmella helpolla niksillä pärjäät vielä yhden päivän ilman shampoota.

Mikään ei ole inhottavampaa kuin huomata aamukiireessä hiusten olevan likaiset, eikä niiden pesuun ole aikaa. Apua löytyy kuitenkin yllättävän helpoilla nikseillä.

Rasvoittunutta tyveä ei tarvitse aina häivyttää kuivasampoon tai hiuspuuterin avulla – nerokkaat kampausniksit piilottavat likaisen tukan helposti. Lopputulos on lisäksi kaunis.

1. Täydelliset kiharat aamuksi

Millaiselle tukalle? Puolipitkille tai pitkille hiuksille.

Laita illalla päähän kumpparipanta. Kierrä hiusten latvat pannan ympäri kasvoista poispäin. Lopputuloksen ei tarvitse olla kaunis – kunhan se pysyy hyvin päässä. Irrota panta aamulla hiuksista ja haro kiharat auki sormin. Viimeistele hiuslakalla kiharat koko päivän kestäviksi.

2. Pelastava pinni

Millaiselle tukalle? Kaiken pituisille hiuksille.

Hiusten ensimmäisenä likaiselta näyttävä osio on otsatukka. Pelkällä yhdellä pinnillä senkin saa kuitenkin piiloon – ja vieläpä tyylikkäällä tavalla. Pyöritä hiusosio kierteelle ja kiinnitä korvan ylle pinnillä.

3. Siisti ponnari

Millaiselle tukalle? Puolipitkille tai pitkille hiuksille.

Tyylikäs, tiukka ponnari sopii loistavasti pesua kaipaavalle tukalle. Harjaa hiukset siistille ponnarille ja kiedo lopuksi hiussuortuva ponnarin ympärille ja kiinnitä pinnillä. Tainnuta karkailevat hiussuortuvat pitävällä hiuslakalla. Kukaan ei huomaa, että tukka jäi pesemättä.

VIDEO: Katso myös, kuinka letin saa solmittua ilman hiuslenkkiä.

Lähde: Tiphero

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme