Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Eteerinen 1950-luvun kaunotar – luo itse yliampuva pin-up -kampaus

Luo itse 1950-luvun inspiroima hiustyyli!

Jeremy Scottin New Yorkin muotiviikkojen kevät/kesä 2016 -malliston näytöksessä lavalla nähtiin erittäin näyttäviä ja hulluttelevia, mutta myös hyvin kauniita hiustyylejä.

Hairspray-elokuvasta ja The Supremes, The B-52s ja The Go-Gos -yhtyeiden kaunottarilta inspiraatiota saaneiden kampausten ajatuksena oli luoda mahdollisimman paljon volyymia hiusten tyveen.

– Jeremy viihtyy äärirajoilla ja tämä on suurin paikka, jossa hänen töitään on koskaan esitelty, joten hiusten täytyi sopia samaan suuruusluokkaan ja tuoda riittävästi draamaa muotinäytöksen lavalle, kertoo Wella Professionalsin globaali luova johtaja Eugene Souleiman.

– Jeremyn ihaillee 1950-luvun loppua ja 1980-lukua yhdistävää Americana-tyyliä. Näiden vaikutteiden pohjalta loimme karikatyyrin John Watersin Hairspray-elokuvassa nähdystä kampauksesta. Sen tyvessä on runsaasti volyymia, mutta hiukset laskeutuvat pehmeästi ja joustavasti hartioiden ylle. Kampaus on trash-tyylinen ja yliampuva, mutta samanaikaisesti todella kaunis.

Näin luot hiustyylin:

1. Levitä kampauksen pohjalle tyvivaahtoa ja hiuskiinnettä, jotka tuovat hiuksiin rakennetta ja volyymia.

2. Asettele hiukset pinneillä suurille kiehkuroille ja kuivaa hiukset huolellisesti hiustenkuivaajalla, niin, että hiuksiin ei jää kosteutta.

3. Kun hiukset on kuivattu, harjaa kiharat auki ja tupeeraa pienissä osioissa kaikkialta.

4. Jaa hiusten etuosa keskeltä kahtia ja viimeistele kampaus hiuskiinteellä

Lisää kampausvinkkejä videolla!


Julkaisija: Wella Professionals

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme