Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Haaveissa pitkät hiukset? Tästä syystä kampaajalla käyntiä ei kannata skipata

Kerran kuussa, kahdesti vuodessa vai jotain aivan muuta? Kampaajalla käynti voi tuntua kukkarossa, mutta se on kannattava toimenpide latvoja ajatellen – jopa silloin, jos suunnittelet pitkien hiuksien kasvattamista!

Tiedät varmasti tunteen, miten erilaiselta hiukset sekä näyttävät että tuntuvat kampaajakäynnin jälkeen. Mikä olisi suositeltava käyntiväli, jos tavoitteena on ylläpitää hyväkuntoisia hiuksia?

– Suositeltu käyntiväli vaihtelee, mutta yleisesti ottaen suositus on noin 4–8 viikon välein, kampaaja Hanna Ruusunen  a.k.a Luovasta kertoo.

Väli riippuu pitkälti hiusten leikkausmallista, väristä ja hiusten kunnosta.

– Kampaajasi osaa kertoa juuri sinun tarpeisiin sopivan käyntivälin, Ruusunen vinkkaa.

Jos tavoitteenasi on kasvattaa pitkät hiukset, ei kampaajalla käyntiä pidä kuitenkaan vähentää tai jättää kokonaan väliin: kun käy useammin istahtamassa kampaajan tuoliin, yhdellä kerralla ei tarvitsekaan leikata yhtä paljon "kuolleita", huonokuntoisia latvoja. Näin myös hiusten toivottu pituus säilyy.

– Kannattaa muistaa, että hiusten latva on aina ottanut eniten osumaa.  Latvat ovat vanhinta ja kovia kokeneinta hiusta: sillä on pisin historia, Ruusunen kuvaa.

– Pienikin siistiminen tasaisin väliajoin saa hiusten latvat pysymään huomattavasti paremmassa kunnossa.

Tästä syystä myös pitkähiuksisten tulisi leikkauttaa hiusten latvat säännöllisesti.

Vai oletko suunnittelut leikkaavasi lyhyet hiukset? Katso tämä:

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme