Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Hämmentävä syystrendi: Värjää hiuksesi keltaisiksi – ja näytät aivan mangakaunottarelta

Unohda hempeä ruusukulta tai syksyiseen tapaan tutut ruskeansävyt – syksyn trendikkäin hiusväri on niin sähäkkää sorttia, että heikoimpia hirvittää.

Ruusukullan valtakausi alkaa hiipua himotuimpien hiusväritrendien parissa. Syksyn saapuessa rohkeimmat jättävät kiltisti perinteiset ruskeansävyt sivuun, ja päivittävät hiusvärinsä suoranaisella shokkivärillä. Tämä hiusväri ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta syksyn pimenevinä iltoina – uusi trendi on nimittäin värjätä hiukset kirkkaankeltaisiksi.

Mutta miksi ihmeessä keltainen hiusväri on nyt in? Voimme kenties antaa tästä kunnian popkulttuurin kulttihahmoille.

Keltaisia hiuksia on nähty tuttuun tapaan legendaarisilla sarjakuvasankareilla, manga- ja animehahmoilla, taidemaalari RoyLichtensteinin kyynelehtivillä naiskaunottarilla – sekä tietenkin muodin omalla monsterilla, Lady Gagalla.

Tämän lisäksi keltaisen hiusvärin kerrotaan tuovan eritoten siniset ja vihreät silmät esiin. Keltainen väri sointuu lisäksi kauniisti kaikkia ihonsävyjä vasten.

Moni vaaleaverikkö saattaa kuitenkin kavahtaa ideaa siitä, että hiukset värjättäisiin nyt keltaisiksi – moni platinablondi nimittäin kaihtaa kellertäviä sävyä.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Entä uskaltaisitko kokeilla tätä hiustyyliä? Katso ammattilaisen vinkki rohkealle:

Lähde: MarieClaire

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme