Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Helsinki ei olekaan kallein! Norjan kampaamohinnat "aivan omaa luokkaansa"

Jos olet ajatellut yhdistää kaupunkilomaasi käynnin kampaajalla, voit unohtaa Oslon. Helsingissäkin on melko kallista, ainakin miesten näkökulmasta. 

Jos olet ajatellut yhdistää kaupunkilomaasi käynnin kampaajalla, voit unohtaa Oslon – riippumatta siitä, oletko mies vai nainen. Norjan pääkaupungissa kampaamohinnat ovat kalleudessaan aivan omaa luokkaansa.

Heti Oslon perässä kalleimpana tulevat Zürich, Geneve, New York ja Kööpenhamina. Tämä käy ilmi englantilaisen Business Insider -lehden tekemästä tutkimuksesta, joka on listannut naisten ja miesten hiustenleikkaushinnat 70 kaupungissa ympäri maailmaa.

– Oslossa on ylivoimaisesti kalleimmat kampaamo- ja parturihinnat. Nainen maksaa keskimäärin 89 euroa hiustenleikkauksesta kun taas miesten hiustenleikkaus maksaa 72 euroa. Kun tarkastelee miesten ja naisten hiustenleikkaushintoja maailmanlaajuisesti, voidaan todeta, että naisten hinnat ovat yleisesti 40 prosenttia kalliimmat kuin miesten hinnat, sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

– Vertailun mukaan kaikkein halvinta kampaamossa käynti on Indonesiassa. Siellä maksaisin hiusten leikkaamisesta 4,5 euroa ja miehet maksaisivat vieläkin vähemmän, noin 4,20 euroa. Turkissa parturissa käynti on edullista, keskimääräisen parturissa käynnin hinnan ollessa Istanbulissa noin 11 euroa. 

Naisten hiustenleikkuun hinnassa Helsinki sijoittuu kalleusjärjestyksessä 18. sijalle yhdessä Frankfurtin ja Brüsselin kanssa. Näissä kaupungeissa keskimääräinen hinta on 41 euroa.

Miesten hiustenleikkaus maksaa Helsingissä keskimäärin 33 euroa, ja Helsinki sijoittuu miesten listalla sijalle 9.

Naisten kalleimmat hiustenleikkuut, TOP 15

 1. Oslo
 2. Zürich
 3. Geneve
 4. New York
 5. Kööpenhamina
 6. Luxemburg
 7. Auckland
 8. Los Angeles
 9. Tel Aviv
 10. Tukholma
 11. Chicago
 12. München
 13. Amsterdam
 14. Lontoo
 15. Wien

Miesten kalleimmat hiustenleikkuut, TOP 15

 1. Oslo
 2. Kööpenhamina
 3. Zürich
 4. Tukholma
 5. Geneve
 6. Amsterdam
 7. New York
 8. Auckland
 9. Helsinki
 10. Los Angeles
 11. Tokio
 12. München
 13. Chicago
 14. Hong Kong
 15. Frankfurt

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lähteet: Tjäreborg, Business Insider

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme