Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Kauniina kevään juhliin: Nämä kampaukset ovat nyt erityisen trendikkäät

Unohda tiukat nutturat ja korkkiruuvikiharat! Kevätjuhlien trendikkäin kampaus on  kiinnittää hiukset näyttävästi kiinni tai kiharat, jotka loihditaan ilman lämpökäsittelyä.

Millainen juhlakampaus on tänä kesänä erityisen trendikäs?

 – Epäilen, että todella moni laittaa hiukset tänä vuonna kiinni, Glitterin markkinointikordinaattori Annaliina Vekkeli kuvailee.

– Aiemmin esimerkiksi ylioppilasjuhlissa hiuksia pidettiin paljon auki, mutta nyt hiuksia uskalletaan laittaa enenevissä määrin kiinni. Sillä tavoin korostetaan niskaa sekä niskan pituutta – ja ylipäätään koko kropan pituutta.

Lainemaiset kiharat ovat myös kovassa suosiossa, sillä ne sopivat juurikin lakin alle: korkkiruuvimaiset kiharat on mennyt trendi eikä ysärivaikutteita haluta kampauksiin.

Luonnolliset kiharat – näin teet ne!

Yksi vahva trendi on laittaa kiharat ilman lämpökäsittelyä. Kiharoiden tekoon ei tarvitse välttämättä käyttää kuumia rautoja.

– Esimerkiksi 80-prosenttisesti kuivuneisiin hiuksiin voidaan laittaa pehmeät hiusrullat  ja niiden antaa olla yön yli. Lopputuloksena aamulla saat kauniit Hollywood-kiharat, Vekkeli vinkkaa.

– Nyt on todella trendikästä, että hiusten väri ja laatu on luonnollinen ja terve – hiuksia halutaan siksikin säästää lämpökäsittelyltä.

Katso kampausvinkit kevään juhliin:

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme