Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Letti viimeistelee lookin! Luo itsellesi skeittarityttö-henkinen hiustyyli

Hiustyyliä ei saa enää viimeistellä jokaista yksityiskohtaa myöten – nyt haetaan inspiraatiota skeittarityttöjen rennosta olemuksesta ja huolittelemattomasta ulkonäöstä.

MSGM kevät/kesä 2016 -malliston näytösmallien hiustyyli sai inspiraatiota skeittarityttöjen rennosta olemuksesta ja huolittelemattomasta ulkonäöstä. Wella Professionalsin globaali luova johtaja Eugene Souleiman pyrki tietoisesti välttämään jokaista yksityiskohtaa myöten viimeisteltyä tyyliä, koska se ei ole lainkaan "cool".

– Tämän hiustyylin keskeisenä ajatuksena on välttää yrittämästä liikaa. Halusimme tytön näyttävän siltä, että hän on ehkä laittanut hiuksensa, mutta on tehnyt sen rannalla katsomatta peiliin. Hän on ollut ulkona ja tuuli on puhaltanut hänen hiuksiinsa, joten ne näyttävät kauniilla tavalla huolittelemattomilta ja epätäydellisiltä, kertoo Souleiman.

Hiukset letitettiin tekniikalla, joka poisti hiusten luonnollista volyymia ja painoa ennen muotoilua.

– Halusimme mallien hiusten näyttävän melko ohuilta ja harsomaisilta, joten vähentääksemme hiusten massaa keksimme luoda pikkuletin kampauksen sisään. Näin kampaukseen tulee samalla pieni yksityiskohta lisää.

Näin luot hiustyylin!

Pese hiukset.

Kun hiukset ovat kuivat, letitä ne ja suihkuta niihin kevyesti hoitosuihketta, joka antaa rakennetta ja erottelee hiukset.

Letitä hiukset. Aloita toisen korvan yläpuolelta. Ota noin neljä senttiä leveä hiusosio, letitä se tiukasti takaraivoa vasten ja aseta se toisen korvan alapuolelle.

Viimeistele kampaus suihkuttamalla kuivashampoota hiusten alimpiin kerroksiin. Pyri muotoilemaan hiukset niin, että näyttää siltä, kuin tuuli olisi tuivertanut ne sekaisin.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lähde: Wella Professionals

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme