Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Ota kesän kuumimmat festarilookit haltuun – opettele nämä tyylit

Kesä ja festarit kuuluvat yhteen! Suomen kesä on täynnä erilaisia ulkoilmatapahtumia. Jos suihku ja peili eivät ole käden ulottuvilla ja haluat silti näyttää rennon tyylikkäältä, nappaa talteen hiusvinkit!

Erottamaton osa kesää ovat aamuun asti jatkuvat kesäjuhlat. Kun päivät pitenevät ja juhlat jatkuvat aamuun, on tärkeää, että myös hiustyyli kestää loppuun asti.

Festarihiustyylien avainsana on helppous, ja onneksi tänä kesänä erilaiset letit, laineet ja kreppaukset ovat muodissa! Helpoin lainekampaus syntyy, kun letität hiukset kosteina, ja avaat ne myöhemmin.

1970-luku lienee tämän kevään ja kesän näyttävin trendi niin vaatteissa kuin hiuksissakin. Samalla kun täytät kaappisi farkkukankailla ja liehuvilla lahkeilla, opettele tekemään myös täydelliset Charlien enkelit -laineet hiuksiisi. Taidosta on varmasti hyötyä, sillä trendi näyttäisi jatkuvan myös ensi syksynä!

Olipa mielessäsi perinteinen nuttura, jonka olet bongannut Pinterestistä, tai rento poninhäntä, jollaisia on nähty niin Olivia Palermolla kuin Elin Klingillä, terveet ja kiiltävät hiukset ovat biletyylien A ja O.  Aurinko hellii, mutta myös vahingoittaa joten aloita  hiusten hoitaminen ajoissa! Todellinen luonnonlapsi valmistautuu festareille levittämällä hiuksiinsa argan-, jojoba- tai manteliöljyä.

Kun H-hetki tulee, tärkeintä on saada kampaus pysymään ja kiharat kestämään. Panosta hyvään pohjaan ja viimeistele kampaus hiuskiinteellä. Ota mukaan matkakokoinen hiuskiinne – voit sujauttaa sen pieneen käsilaukkuun ja tanssia huoletta läpi yön!


Lähde: Wella Professionals

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme