Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Päivitä hiusvärisi syksyyn: Raidat tulevat takaisin – olisiko aika vaihtaa brunetiksi?

Syksyä kohden myös hiusvärit muuttuvat hillitymmiksi. Värin ei kuitenkaan tarvitse olla tasapaksu: raidat ovat tekemässä paluuta. Eritoten ruskeat hiukset ovat nyt in.

Latvoista vaaleampi Ombré-värjäys on jo menneen talven lumia, kesällä dip dye -värjäys, pastellisävyt ja sateenkaarivärit olivat puolestaan tapetilla. Kesä ja aurinko ovat kuitenkin voineet nakertaa hiusväriä, joten monet haluavat päivittää haalentuneen kuontalonsa uuteen uskoon.

Syksyä kohti hiusväritrendit muuttuvat astetta maltillisemmiksi: nyt muodissa on ruskea hiussävy ja ennen kaikkea raidat – mutta eivät mitkä tahansa raidat, vaan tarkoituksena on loihtia monisävyinen ja -ulotteinen hiusväri.

Ruskealle tyvelle ja pohjalle värjätään lämpimiä sävyjä, kuten vaaleita, kullan, hunajan ja mahongin sävyjä. Tuloksena on monisävyinen kuontalo, joka myös loihtii mielikuvan paksummista hiuksista.Yksi raidoituskeino on nimeltään Balayage, jonka tarkoituksena on loihtia luonnollinen ja pehmeä lopputulos: raidat kulkevat tyvestä latvaan. Balayage on ranskaa, ja se tarkoittaa maalaamista, pyyhkäisemistä. Raidat voi loihtia vapaalla kädellä.


Eikö brunetiksi muuntautuminen ole sinun juttusi? Jos olet puolestaan vaalea, tuo hiuksiisi rohkeasti vivahde ruskeaa, jolloin lopputulos on ruskean ja blondin yhdistelmä, toisin sanoen Bronde, kuten hiustylisti Jack Howard  kuvaa blogissaan. Myös erittäin vaalea, lähestulkoon ”kalpea keltainen” toimii.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme