Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Pikavinkit: Millainen hiusharja sopii sinun hiuksillesi?

Tiesitkö, että hiusharja kannattaa valita omien hiuksien pituuden ja tarpeiden mukaan?

Hiusharjaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota hiusten paksuuteen, kuntoon, pituuteen ja siihen, millaisen lopputuloksen oikein haluat.

Oikeanlaisen harjan valinta estää sinua tekemästä hallaa hiuksillesi ja nopeuttaa myös hiusten muotoilua.

Millainen hiusharja?

Vinkki: Metallipiikit sopivat parhaiten hiustenpidennyksien harjaamiseen.

Harjan koko ja muoto:

Harjan kokoa pohtiessa muista, että mitä leveämpi ja isompi harjasosa on, sitä paremmin se sopii pitkille ja paksuille hiuksille.

Isompi ja leveämpi harjasosa myös sopii laiskoille tytöille: leveän lapio-osan ansiosta harja selvittää suuremman alueen kerralla, jolloin hiukset säästyvät useilta harjausvedoilta. Pikkuharjat sopivat puolestaan puolipitkien ja lyhyiden hiuksien harjaamiseen.

Loppupeleissä harjan muodolla ei ole niinkään väliä: oli harja sitten ovaalin tai suorakaiteen muotoinen, se sopii hiuksille kuin hiuksille.

Harjaaminen kannattaa

 Muistatko ohjeistuksen, että hiuksia tulisi harjata 100 vetoa päivässä? Tämä neuvo ei välttämättä ole niin nöpönuuka, eivätkä kaikki edes harjaa hiuksiaan päivittäin.

Hiusten harjaaminen on kuitenkin suositeltavaa jo senkin tähden, että veri lähtee kiertämään päänahassasi, mikä auttaa päänahkaa voimaan hyvin. Hiusten harjaaminen voikin olla pienimuotoinen päähieronta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme