Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Rock ja tekno yhdistyivät! Luo huikea scifi-hiustyyli

Näyttävä ja monikerroksinen hiustyyli hakee vaikutteita rock-kulttuurista!

Acne Studios kevät/kesä 2016 -mallisto haki voimakkaasti vaikutteita musiikista ja pop-taiteen värimaailmasta. Mallistoa täydentänyt hiustyyli oli myös inspiroitunut rock- ja tekno-maailmasta.

Wella Professionalsin globaalin luovan johtajan Eugene Souleimanin luoma näyttävä ja monikerroksinen hiustyyli haki vaikutteita rock-kulttuurista, otsatukka puolestaan toi kampaukseen ripauksen scifi-henkeä.

– Kokoelma on saanut inspiraationsa musiikista, joten hiustyylissä on paljon rock-vaikutteita, muun muassa Motörhead-yhtyeen Lemmy Kilmisteriltä. Mallit tuovat lavalle todellista karismaa ja selkeä ajatuksemme välittyy siten yleisölle heti ensimmäisten sekuntien aikana tyttöjen astuessa lavalle, kertoo Souleiman.

– Hiustyyli on hyvin suoraviivainen. Leikkasimme erittäin pyöristetyn, tekno-henkisen otsatukan, jonka kontrastina toimivat huolittelemattoman tuntuiset rock-henkiset hiusten latvat.

Näin luot hiustyylin

Aloita kampauksen teko keräämällä päällimmäiset hiukset tiukalle poninhännälle päälaelle.

Käytä hiuskiinnettä sekä muotoiluun että viimeistelyyn, jotta lopputuloksesta tulee todella käsitellyn ja sileän näköinen.

Kiinnitä otsatukka poninhännälle.

Lisää poninhäntään ylimääräistä rakennetta ja rosoisuutta mattavahalla.

Suihkuta hiusten latvoihin ensin suolasuihketta ja sitten kuivashampoota. Näiden on tarkoitus saada hiusten latvat näyttämään käsittelemättömiltä ja kuivilta.

Kampauksen seuraksi tarvitset tietysti tekno-henkisen otsatukan. Kokeilkoon, ken uskaltaa!Lähde: Wella Professionals

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme