Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Ronskia tyvikasvua, glitteriä ja shokkivärejä – tässä olivat vuoden 2015 erikoisimmat hiustrendit

Hiusväritrendeissä on kuluneena vuonna todella nähty kaikenvärisiä kutreja. Listasimme merkittävimmät trendit vuodelta 2015.

Kaikki alkoi liukuvärjäyksestä, joka valloitti nopeasti trenditietoiset. Luonnollista tyvikasvua hienoisesti jäljittelevä look ei kuitenkaan jäänyt siihen. Pian saimme ihastella pastelliväreillä tehtyä liukuväriä. 

Tänä vuonna mikään väri ei todellakaan ole ollut tyylirikkeiden listalla – päinvastoin yksivärisiä, luonnollisia hiuksia on ehdottomasti vieroksuttu.

Katso kooste vuoden 2015 erikoisimmista hiustrendeistä.

Varjostusta tukkaan

Kyllä, luit oikein! Meikkimaailmasta tuttu trendi, kasvojen piirteiden varjostus, siirtyi myös hiuksiin. Omaa hiusväriä korostavat vaaleammat sekä tummemmat raidat ovat tuoneet luonnollisuuden uudelle tasolle. Niin kutsutulla varjostuksella (eng. contouring) korostetaan kasvonpiirteitä ja ihon sävyä parhaimmalla mahdollisella tavalla.


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Shokkivärejä

Sand art -trendi on kenties huomiota herättävin trendi koko vuodelta. Tekniikka syntyy siten, että ensin vaalennetaan hius, jonka jälkeen kapeat osiot käsitellään eri shokkivärein. Lopputulos on todellista taidetta.


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ronski tyvikasvu

Mistähän tyvikasvua korostava trendi oikein on saanut alkunsa? Marie Claire epäilee trendin takana olevan Kylie Jennerin. Tämä trendi antaa tyvikasvun kasvaa rauhassa. Mitä suurempi kontrasti, sen tyylikkäämpää.


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Pastellilatvat

Tässä trendissä yhdistyvät pastellivärit ja liukuvärjäys. Tyvi saa olla luonnollinen, mutta latvoissa pastellivärien käytössä saa ottaa täydet vapaudet. Kirkkaimmat pastellin sävyt saavat alkaa hiuksen puolivälistä häivyttyen hailakaksi latvoja kohden.


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Festarilook hiuskoristeilla

Luonnollisuutta, liukuvärjäystä ja pastelleja – kaikki tyylit sopivat muuten täydellisesti myös festarilookiin! Yksi vuoden trendeistä on kuitenkin ylitse muiden: hiuskoristeet. Erilliseen hiusosioon, joka kiinnitetään hiusten sekaan pidennysten tapaan, ikään kuin kudotaan erilaisia kuvioita langoilla. Lopputulos on hippimäinen, ja ainakin väkijoukosta erottuva.


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Solmuvärjäys

Hippimäinen solmuvärjäystekniikka ei turhia hienostele. Tässä nimittäin kädenjälki saa todella näkyä.


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Galaksi-hiukset

Näissä hiuksissa sitä tuntee todella olevansa tähti! Galaksi-trendi yhdistelee tähtitaivaan upeimpia sävyjä: sinistä, violettia, vihreää ja punaista. Myös hopeista hohtoa saa löytyä joukosta. Kuten kirkkaita värejä yleensäkin hiuksiin värjätessä, kannattaa hiukset ensin vaalentaa, jotta värit toistuvat hiuksissa mahdollisimman tasaisina ja puhtaina.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Sateenkaarityvi

Kyllä, tyvi on jälleen listalla. Sateenkaaren värit korostavat tyveä. Tämä trendi vaatii pohjalle valkaistun blondin sävyn, jossa värit toistuvat parhaimmillaan.


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Glittertyvi

Juhlakauden häikäisevimmäksi hiustrendiksi kutsuttu glittertyvi näyttää yllättävän hyvältä!


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ronze

Nimensä mukaisesti pronssin (eng. bronze) ja kuparin (eng. copper) sävyjä on nähty tänä vuonna erityisesti punapäiden hiuksissa.


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Bronde

Blondit, jotka haluavat hiuksiinsa hieman tummuutta, ovat kehittäneet bronde-trendin. Luonnollisia, hyvin vaaleita ruskeita sävyjä yhdistetään luonnostaan vaaleisiin hiuksiin. Lopputulos on upea.


Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Mummotukka

Harmaita hapsia ei enää tarvitsekaan peitellä, mutta yllätys olikin suuri, kun myös nuoriso ryhtyi värjäämään hiuksiaan harmaiksi. Kaikista kalpeimpien ilmeen harmaa sävy saattaa tehdä liiankin harmaaksi, joten kevyt päivetys sopii paremmin kuin hyvin tämän trendin kaveriksi.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ehkä sittenkin vain jokin kampaus uudenvuodenjuhliin? Katso lettikampausvinkki videolta:Osittainen lähde: Marie Claire

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme