Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Tässä tulevat syksyn hiusväritrendit hunajablondi, punainen kaneli ja kylmä kastanja – kopioi julkkisten tyyli

Kaipaisitko syksyksi jotain piristystä hiustyyliisi? Nämä 13 julkkiksilla nähtyä hiusväriä ovat tämän syksyn juttu.

Syksyisin monella on tapana värjätä hiuksia tummemmiksi, mutta onneksi vaaleaankin tukkaan saa päivitystä väriä radikaalisti muuttamatta. Jos kotivärjäys arveluttaa, turvallisinta on aina konsultoida ammattilaista – varsinkin, jos haaveilet radikaalista värimuutoksesta.

Bronde

Bronde (eli blondin ja bruneten yhdistelmä), on monen julkkiksen listalla syksyisin. Jos pohjavärisi on lähellä Chrissy Teigenin väriä, tarvitset vain raitoja latvoihin luomaan täydellisen sekoituksen. Kotivärjäyspaketeista etsi termiä ”light neutral brown” ja lisää vaaleammalla sävyllä raitoja tasaisesti hiusten pituuksiin.

Kermainen keltainen

Nicole Richielle sopii moni hiusväri, mutta kermaisen keltainen sävy on napakymppi. Jos haluat kopioida Nicolen tyylin ja sinulla on vaalea, keskisävyinen tai tumman blondi tukka, etsi värjäyspaketeista ”lightest golden” tai vastaava. Jos hiuksesi ovat tummemmat, marssi luottokampaajallesi.

Hunajablondi

Jos tumma tukka tuntuu syksyksi liian rajulta muutokselta, mutta blondi taas tuntuu liian kirkkaalta, kokeile Beyoncen tyyliin hunajablondausta. Kotivärjäykseen etsi sävyä ”medium honey blonde”.

Voinsävyinen blondi

Jos omaat vaaleat hiukset, mutta haluaisit päivitystä tyyliisi ja silti pysyä blondina, kokeile kullan ja voinsävyisiä vaaleita sävyjä, kuten Gigi Hadid. Väripkateista kannattaa valita sellaisia sävyjä kuten "honey blonde" tai "light buttery blonde".

Shamppanja + punainen

Jos sinulla on tumman blondit hiukset ja haluat tuntea itsesi seksikkääksi seireeniksi, kuten Isla Fisher, kokeile shamppanjan ja punaisen sävyn yhdistelmää. Vaaleasta tukasta on helppo vaihtaa tähän väriin - muutos on selkeä, mutta ei liian villi. Kotivärjäykseen sopii kuparin ja mansikan sävyt.

Mansikkainen kulta

Jos koet vaikeaksi luopua mansikkaisista raidoistasi, tummenna niitä vain hieman kesästä. Lisää kultainen sävyte, ja tukkasi hohtaa kuin Emma Stonella. Kotivärjäykseen sopiva sävy syntyy "golden red" ja "rich, golden strawberry" -paketeilla.

Punainen kaneli

Bryce Dallas Howardilla on juuri se punaisen sävy, jota kaikki rakastavat. Se on tulinen ja vivahteikas, mutta silti syvän punainen. Kotivärjäykseen etsi paketeista kanelin ja kuparin sävyjä.

Keskisuklaanruskea

Natalie Portmanin hiusväri edustaa täydellistä luonnollisen ruskeaa sävyä. Väri on täydellinen hienovarainen piristys bruneten syystyyliin. Värjäyspaketeista kannattaa metsästää ”medium brown” ja ”light brown” -sävyjä.

Kylmä kastanja

Brunetelle, joka kaipaa hieman päivitystä tyyliinsä – tai tummempaa sävyä kaipaavalle blondille – optimi väri on Jessica Alban vaalea kastanjanruskea. Kotivärjäykseen sopii ”light chestnut brown” tai ”medium brown” -tyyppiset sävyt. Kullanvaaleilla latvaraidoilla taiot tukkaan syvyyttä.

Tumma brunette kultaisilla raidoilla

Täyteläinen suklaanruskea väri kultaisilla raidoilla latvoissa piristää bruneten syysilmettä. Lisäksi etuhiusten vaaleat raidat valottavat kauniisti kasvojasi! Etsi kotivärjäyspaketeista termejä ”syvä suklaanruskea” ja raitoihin kullan sävyjä. Jos haluat tavoitella Jenna Ushkowitzin lookia, mene suosiolla ammattilaisen käsiteltäväksi, jos raitojen tekeminen itse arveluttaa.

Ruskea punaisella häivähdyksellä

Jos haluat syvänruskean sävyn punertavalla kiillolla, kuten Lana Del Reyn hiukset, niin etsi sävy, joka on osittain ruskea ja osittain kastanjanruskea. Kotivärjäyksessä ”deep brown/auburn” tai ”dark auburn” ovat sopivia sävyjä.

Syvä lämmin ruskea

Jos haluat tummat hiukset, kuten Kendall Jennerillä, mutta kaipaat niihin jotain piristystä, lisää hienovaraisia karamellin sävyisiä raitoja sinne tänne, erityisesti alimpiin hiuksiin. Tällä kikalla saat hiuksiin syvyyttä. Kotivärjäykseen sopivat sävyt ”deepest brown” ja ”brown/black”. Raitoja varten valitse karamellinsävyinen raidoitussetti.

Lämmin musta

Kim Kardashianin tavaramerkiksi muodostunut lämpimän musta tukka on pehmeämpi kuin puhdas musta, sillä sävy sisältää häivähdyksiä ruskeasta ja sopii moniin kasvojen sävyihin. Kotivärjäykseen sopiva sävy on ”soft black” -tyyppiset värit.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme