Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

TOP 10: Syksyn trendikkäimmät kampaukset

Syyskuu on täällä! Syksyn 2015 kampaustrendeissä on nähtävissä huomattavissa määrin 1970-luvun vaikutteita ja hitusen verran ysäriä.

Syksyllä hiukset saavat hulmuta laineilla tai voit pörröttää ne huoletta rennolla otteella. Inspiroidu tähtityyleistä ja löydä oma suoksikkilookisi.

1. Hippilaineet

Olivat hiuksesi sitten pitkät tai polkat, tuo niihin vivahde hippilookia laineilla. Tee keski- tai sivujakaus on anna hiusten hulmuta vapaina.

2. Helinäkeiju

Leikkasitko lyhyempääkin lyhyemmän polkkatukkan? Loistavaa, sinulle Helinäkeiju-look on kuin nakutettu! Nyt polkkaa ei pidä pitää suorana, vaan pistä se pörröksi, sotkuisen näköiseksi.

3. 1970-lukua henkivät kiharat

Isot, pörheät kiharat ovat taas täällä. Harjaa luonnonkiharat hiukset pyöröharjalla. Jos sinulla ei ole luonnonkiharoita, laita yöksi letit ja avaa ne aamulla.

4. Kiiltävät ja suorat hiukset

Luonnollista kiiltoa ja suoruutta: unohda "liimatukka", jonka tarkoituksena oli näyttää siltä, että hiukset olisivat märät. Nyt luonnollisen näköinen kiilto on muodissa.

5.  "The swag"

The Swag -termin kehitteli tähtistylisti Sunnie Brook: hiuksiin on leikattu eri mittaisia kerroksia, jolloin lopputulos on kerrostettu ja rento. Hiukset saavat myös huoletta karata silmille.

6. Puolet ylhäällä, puolet alhaalla

Puolikas nuttura on rento kampaus, joka henkii ysäriä. Voit kuitenkin tehdä puolinutturasta myös tyylikkäämmän, napakamman.

7. Suoraan sängystä -look

Nousitko suoraan sängystä, etkä jaksanut laittaa hiuksiasi sen kummemmin? Vaikka legendaarinen "bedhead" on jälleen muotia, tuo hiuksiisi säväys kuivashampoolla, jotta hiuksissa on kuohkeutta ja laineita.

8. Hennot hiuskorut

Hiuskorut jatkavat vielä voittokulkuaan: koristeet sopivat eritoten juhlaan. 

9. Rennot suortuvat silmillä

Ysäriltä tuttu hiuslook on täällä: laita hiukset poninhännälle ja irrota sormin etuhiuksia vapaaksi.

10. Otsatukka

Otsatukkaa tullaan näkemään jonkin verran enemmän syksyllä. Otsatukalla saa tuotua ryhtiä ja skarppia fiilistä kampaukseen.

 

MTV Lifestylen kampausvinkit:

Lähde: Marie Claire

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme