Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

TOP 5: Kevään ja kesän trendikkäimmät kampaukset

Kevät ja kesä 2016 on boheemien kampauksien kulta-aikaa. Eikä hätää, sinun ei tarvitse ottaa näitä kampaustrendejä liian vakavissasi – rennot lookit ja koristeet ovat nimittäin nyt in, myös juhlakampauksissa.

Kevään kampaustrendien avainsana on boheemi – suorastaan kissankokoisin kirjaimin. Boho-tyylin ripauksia nähdään kaikenlaisissa kampauksissa, rennoissa ja jopa juhlavissa.

– Tänä keväänä ja kesänä nähdään paljon lettejä ja kiharaa. Vaikka kyseessä olisi klassisempikin kampaus, niihin ujutetaan boheemi vivahde. Esimerkiksi kalanruotolettejä upotetaan avonaisiin hiuksiin, Glitterin markkinointikordinaattori Annaliina Vekkeli kuvailee.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Tämän kaltaiset kampaukset sopivat sekä juhlaan että arkeen – jopa morsiamelle.

– Boheemi tyyli on vain vahvistanut asemaansa: 1970-luku on ollut muodissa jo niin pitkän aikaa, ja nyt se on tullut hiuksiinkin. 

Hiuskoristeet kuin korvakoruja

Boho chic -tyyli näkyy sekä vaatteissa, asusteissa että hiuksissa. Tämän vuoden uutuustrendeihin lukeutuvat veden avulla kiinnitettävät hiustatuoinnit sekä yksittäiset koristeet.

– Hiukset koristellaan myös koruin, se on uutta. Letteihin ja kampauksien eri osiin ujutetaan korviksen omaisia riipuksia ja renkaita, Vekkeli kertoo.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.


Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

–  Myös sulat ja kukat ovat keväällä suosiossa: hiukset koristellaan köynnöskoristeilla, irtokukilla ja perhosilla – perhonen on tämän kevään hittieläin!

Muodin romanttinen aikakausi näkyy myös hiustrendeissä: kampaukset koristellaan eritoten valkoisilla pitsi- ja kukkakoristeilla.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Hiusväritrendeissä pinkin ja roosan sävyt ovat kesälasten suosiossa.

– Pastellivärit pitävät edelleen pintansa, mutta ne ovat vahvempia kuin aiemmin. Aiemmin kahdeksan pesukertaa kestäviä suoravärejä laitettiin ujosti latvaan, parina raitana tai hieman jakaukseen – nyt koko pää värjätään esimerkiksi shokkipinkillä, Vekkeli kertoo.

 

Hiustrendit SS2016

1. Letit

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.

Vesiputousletit, kalanruotoletit, ranskalainen ja boxer braids -letit ovat nyt in. Koristele letit koruilla.

2. Kiharat

Luonnolliset ja ilmavat Hollywood-kiharat sopivat erityisesti kevätjuhliin.

3. Poninhäntä

Poninhännästä saa kehitettyä erilaisia variaatioita: tee letti poninhännän sekaan tai kiharra hiukset ja laita hiukset kiinni korkealle ja rennolle poninhännälle. Kesän trendikkäin ponnari on puolestaan tiukka ja matala!

4. Hiuskoristeet boho-tyyliin

Suosi maanläheisiä värejä ja materiaaleja. Höyhenet, kivet ja mokka ovat boho-tyylin kulmakiviä. Koristele rennosti laitetut hiukset erilaisin koristein.

5. Valkoiset kukat

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Romantiikan nälkäisille ja kevät-/kesämorsiamille valkoiset kukkakoristeet tuovat hiuksiin toivottua herkkyyttä.

Katso MTV Lifestylen hiusvinkit, miten loihdit erilaiset lettikampaukset!

.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme