Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

TOP 5: Trendikkäimmät hiustyylit miehille – nämä lookit ovat nyt kuumaa kamaa!

Miesten hiustyyleissä on nyt nähtävissä yksi erityisen vahva trendi: sivuilta lyhyeksi leikatut hiukset ovat vuonna 2016 erityisen muodikkaat. Katso vinkit, ennen kuin suuntaat parturiin!

Miesten trendikkäimmät hiustyylit vuonna 2016 ovat sekoitus modernia leikkausta ja rockabilly-henkeä. Nappaa nahkatakkisi ja suuntaa parturiin: nämä hiustyylit ovat nyt in. (Tai sitten vie poikakaverisi parturiin ja vinkkaa kampaajalle, millaiset hiukset pitää herralle leikata!)

mieshiukset2016-(002)

Kuva: Annika Syvälähde

1. Fade: Sivulta lyhyet

Sivukalju, molemmin puolin! Nyt myös nuoret ja vähän vanhemmat aikuiset miehet rohkenevat kokeilla tätä nuorekasta lookia.

Sivut ajetaan erittäin lyhyiksi hiusleikkurin avulla. Häivytyksen kohdan voi itse valita, eli kuinka korkealle siili ajetaan: alas, keskivaiheille vai korkeammalle. Päälihiukset jätetään kuitenkin suhteellisen pitkiksi, jotta niitä voi muotoilla mieluisiksi.

Fade-leikkaus nähdään myös pompadour- ja undercut-lookeissa.

2. Pompadour

Tämä look kumpuaa Madame de Pompadourin (1721–1764) hiustyylistä, jolloin hiukset nostettiin erityisen näyttävästi ja pyöreästi ylös. Hiustyyli oli erityisen suosittu 1950-luvulla, kiitos Elviksen. Hiukset saavat olla sivuilta ja takaa lyhyemmät, mutta tärkeintä on nostattaa hiuksia etenkin otsan tietämiltä ylöspäin! Kampaus on korkeampi edestä kuin takaa.

3. Undercut

Tämä hiustyyli sopii lähes kenelle vain, olivat hiukset sitten suorat, kiharat tai laineikkaat. Hiukset ajetaan jälleen sivuilta lyhyemmäksi, mutta päälihiukset jätetään suhteellisen pitkiksi ja ne harjataan taaksepäin.

4. Manbun eli nuttura

Nutturat tulivat ryminällä muotiin 2015, eikä innostukselle näy vielä loppua. Ja hyvä niin, sillä nutturan saavuttamiseksi pitää myös kuontaloa olla sen verran, että hiukset saa laitettua rennosti nutturalle.

5. Side part eli näyttävä sivujakaus

Tämä hiustyyli on klassikko, ja sen mielletään antavan mielikuvan menestyneestä miehestä. Tämä hiustyyli sopii parhaiten niille, joilla on paksut ja suorat hiukset.

Naiset, tässä teille vinkki!

Lähde: Lifehack.org

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme