Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Toteutuksen on oltava täydellinen! Näin luot minimaalisen hiustyylin

New Yorkin muotiviikon kulisseista löytyy vinkki feminiinisiin, pehmeästi laskeutuviin avoimiin hiuksiin.

DKNY:n New Yorkin muotiviikkojen kevät/kesä 2016 -malliston näytöksessä lavalla nähtiin uusia luomuksia. Maskuliinisen kokoelman inspiraationa toimi teräväkulmainen One World Trade Center.

Malleilla nähtiin yllättävän yksinkertainen hiustyyli.

– Pidän todella paljon tämän hiustyylin yksinkertaisuudesta. Maskuliininen sivujakaus edessä yhdistettynä feminiinisiin, pehmeästi laskeutuviin avoimiin hiuksiin takana tuntuu erittäin modernilta. Samalla kampauksessa on myös klassista kauneutta. Tämä hiustyyli sopisi hyvin yhdysvaltalaisnäyttelijä Lauren Bacallille, jos hän olisi nuori nainen tänä päivänä. Se on selkeä, voimakas ja hienostunut, kertoo Wella Professionalsin globaali luova johtaja Eugene Souleiman.

– Tämänkaltaisen minimaalisen hiustyylin toteutuksen on oltava täydellinen. Halusin hiusten etuosan näyttävän mahdollisimman virtaviivaiselta veitsenterävän jakauksen avulla, joten käytin muotoilussa hiuskiinnettä, jolla hiuksiin saatiin runsaasti pitoa ja rakennetta, Souleiman jatkaa.

Näin luot DKNY:n kevät/kesä 2016 -malliston hiustyylin:

  1. Käytä kampauksen pohjalla föönausnestetta. Suihkuta föönausnestetta puhtaisiin, kuiviin hiuksiin, enemmän hiusten tyveen ja vain kevyesti latvoihin.
  2. Föönaa hiukset sileiksi hiusharjan avulla.
  3. Tee hiuksiin terävä sivujakaus ja silota hiusten pinta kamman ja hiuskiinteen avulla.
  4. Suihkuta myös hiuskiinnettä enemmän jakauksen kohdalle, mutta vähemmän latvoihin, jotta ne jäävät liikkuviksi.
  5. Viimeistele hiustyyli suihkuttamalla kuivashampoota hiusten latvoihin. Tuote antaa hiuksille pehmeyttä, rakennetta ja liikettä.

Lisää vinkkejä videolta!


Lähde: Wella Professionals

 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme