Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Unohda tupeeraus ja lämpörullat! 5 hiustyyliä, jotka tekevät vanhemman näköiseksi

Vääränlainen hiustyyli voi pahimmillaan vanhentaa jopa vuosikymmeniä. Katso esimerkit tyyleistä, jotka kannattaa suosiolla jättää kokeilematta.

Vanhentavia tyylejä ovat ainakin liiallinen tupeeraus, alaspäin käännetyt latvat ja huono hiusväri. Myös liian ohuella otsatukalla on usein vanhentava vaikutus. Jos siis haaveilet otsahiuksista, leikkaa rohkeasti mieluummin paksumpi kuin ohut otsatukka.

Julkkisnaiset näyttävät mallia, millainen tyyli auttamatta vanhentaa ja millainen taas tuo nuorekasta hehkua kasvoille.

ennenkatherineheigl
Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Kuva: Broadimage/REX/All Over Press.
jälkeenkatherineheigl
Copyright: / All Over Press. Kuva: Image Press / Splash News.

Kampaus, johon on käytetty aivan liikaa lakkaa, vanhentaa. Vaikka moinen hiustyyli pysyy paikoillaan pahimmassakin tornadossa, tekee se myös usein vanhemman näköiseksi. Näyttelijä Katherine Heigl näyttää hetkessä kymmenen vuotta nuoremmalta suorissa, luonnollisissa hiuksissaan.

ennen
Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Kuva: Broadimage/REX/All Over Press.
jälkeen
Copyright: ?? www.splashnews.com/ All Over Press. Kuva: Brandon Todd / Splash News.

Liiallinen stailaus ja tupeeraus vanhentavat myös. Eikä ainoastaan siksi, että kyseinen stailaus tuli tunnetuksi 1980-luvulla. Bisnesnainen Ivanka Trump nuoreni silmissä jättäessään isot lämpörullat ja tupeerauskamman rauhaan.

ennen (1)
Copyright: All Over Press Sweden. Kuva: Marion Curtis.
jälkeen (1)
Copyright: Lia Toby/WENN.com. Kuva: LTA.

Monivivahteiset hiusvärit ovat olleet trendikkäitä jo pitkään – eivätkä syyttä. Yksisävyiset hiukset tekevät parikymppisestä näyttelijä Jennifer Lawrencesta heti vanhemman näköisen, eikä otsatukkakaan pelasta tähtöstä. Herkulliset toffeen ja suklaan sävyt sen sijaan tuovat tälle vuosikymmenelle.

ennen (2)
Copyright: All Over Press. Kuva: Photo©Jim Smeal/BEImages.
jälkeen (2)
Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Kuva: Stuart Atkins/REX/All Over Press.

Sandra Bullockin pitkät hiukset vetävät kasvojen ilmettä alaspäin. Lyhempi polkka sen sijaan toimii näyttelijällä kuin kasvojen kohotus. Kunhan polkan pituus valitaan oikein, jotta vältytään mutsilookilta.

ennennaomiwatts
Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Kuva: MediaPunch/REX/All Over Press.
jälkeennaomiwatts
Kuva: WARREN TODA.

Liian kerrostettu hiustyyli voi vanhentaa. Hapsuiset latvat saavat ilmeen näyttämään siltä, että hiukset olisivat iän myötä harventuneet. Graafiset linjat sen sijaan tekevät nuoremman näköiseksi. Naomi Watts näyttää mallia.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme