Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

7 salaisuutta täydelliseen ihoon – älä luista rutiineista

Huffington Post kysyi hehkuvilta isoäideiltä, miten pitää iho kunnossa ja hyvinvoivana. Isoäitien vinkit puhuvat perinteisen ja säännöllisen ihonhoidon puolesta.

Haluatko hidastaa ikääntymisen merkkejä ihollasi? Iho vaatii säännöllistä hoitoa pysyäkseen hyvinvoivana. Isoäidit listasivat tärkeimpiä ihonhoitorutiinejaan.  

1. Pesu

Kasvojen pesu puhdistaa ihon liasta ja rasvasta, ja kasvot onkin tärkeää pestä joka päivä. Muista sisällyttää rutiiniin myös kasvojen pesun jälkeinen kosteutus. Voit kokeilla pesuun myös hittituote kookosöljyä.

2. Juo vettä

Sisäinen kosteutus on todella tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta. Tutkimus on osoittanut, että veden juominen nopeuttaa verenkiertoa, mikä puolestaan voi auttaa silottamaan ryppyjä.

3. Kosteuta

Kosteutus on äärimmäisen tärkeää muistaa, jos haluat hidastaa ikääntymisen merkkejä ihossa. Käytä kosteusvoidetta joka päivä, ja muista myös silmänympärysvoide.

4. Liiku

Kaikki mikä on hyväksi yleiselle terveydellesi, on hyväksi myös ihollesi. Liikunta parantaa verenkiertoa ja auttaa myös ihoa voimaan paremmin.

5. Käytä aurinkosuojaa

Älä unohda aurinkovoidetta, sillä auringon jättämät jäljet näkyvät ihossa jo hyvinkin nuorena.

6. Syö terveellisesti

Ruokavalio vaikuttaa ihoon, ja voit olla varma, että roskaruoka näkyy ihosi kunnossa ennemmin tai myöhemmin. Syö monipuolisesti ja runsaasti hedelmiä ja vihanneksia sekä pehmeitä rasvoja, niin ihosi saa hoitoa myös sisäisesti.

7. Tee kasvohoito

Muista tehdä kasvohoito säännöllisesti. Jos kauneushoitola tuntuu liian arvokkaalta ratkaisulta, kokeile kotitekoisia kuorintavoiteita. 

Uusimmat: Ihonhoito

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme