Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Ärsyttääkö silmämeikinpoistoaine ihoa? Kokeile puhdistusöljyä!

Silmämeikin puhdistaminen voi olla taistelun takana, kun ripsiväri lähtee paakkuina ja hankaus saa naaman punoittamaan. Hellävaraisen puhdistusöljyn avulla voit heittää ongelmalle hyvästit.

Puhdistusöljy on hyvin hellävarainen tapa puhdistaa kasvot, joten se sopii kaikille ihotyypeille aina herkästä ja kuivasta ihosta rasvaiseen ja epäpuhtaaseen. Puhdistusöljy jättää kasvot kosteutetun tuntuisiksi, joten jos pidät kirskuvan puhtaasta lopputuloksesta, öljy ei ehkä ole sinua varten.

Jos sana "öljy", saa sinut kavahtamaan, voit olla huoletta: Öljy on erityisen toimiva puhdistustapa ongelmaiholle. Kuulostaa hassulta puhdistaa kasvoilta ylimääräistä öljyä öljyllä, mutta tapa toimii! Öljy liottaa iholta talia poistamatta kuitenkaan sen luonnollista rasvakerrosta. Näin iho jää puhtaaksi ja kimmoisaksi.

Puhdistusöljyjä löytyy joka hintaluokassa ja myös luomulaatuisina. Huomaa, että puhdistusöljy on tarkoitettu kasvojen puhdistamiseen, joten keittiö-öljyillä ei välttämättä saa samanlaisia tuloksia aikaiseksi.

Puhdistusöljyä käytetään puhdistusvaahdon tapaan, eli se hierotaan kostealle iholle, jolloin se yleensä vaahtoaa. Muista huuhdella kasvot huolellisesti käytön jälkeen, sillä mikä tahansa ylimääräinen tuote tukkii huokosia.

Uusimmat: Ihonhoito

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme