Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Bloggaajan ällistyttävä niksi täydelliseen ihoon – "Akneni katosi iholta jo muutamassa tunnissa"

Kukapa ei haluaisi täydellisen heleää ihoa? Bloggaajan niksi lupaa karkottaa näpyt kasvoilta jo muutamassa tunnissa.

Kosmetiikkabloggaaja Habiba jakoi Instagram-tilillään parhaan niksinsä täydelliseen ihoon. Eikä niksiä varten tarvitse kuin yhden banaanin.

Nainen kertoo päässeensä eroon aknestaan hieromalla banaaninkuorta kasvoihinsa. Perusteluina nainen esittää, että banaaninkuoren sisältämät ainesosat rauhoittavat tulehdusta ja sen antioksidantit tekevät ihosta heleän näköisen.

Bloggaajan mukaan banaanin kypsyydellä on merkitystä: ihonhoitoon kannattaa valita keltainen banaani, jossa on jo tummia pilkkuja. Habiban kokemusten mukaan tällainen banaani toimii parhaiten.

Niksiä varten tarvitaan siis kypsä banaani, jonka kuoresta leikataan pieni siivu. Kuoren vaaleaa sisäpintaa hierotaan suoraan näppylöihin.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Parhaan tehon banaaniniksistä saa, kun banaaninkuoren antaa olla iholla pari tuntia, jonka aikana banaani myös tummenee. Tämän jälkeen banaaninkuoren palan voi jättää pois, mutta antaa jäämien vielä jäädä iholle esimerkiksi yön ajaksi. Aamulla kasvot pestään jälleen normaalisti.

Habiba neuvoo tekemään näin joka päivä, kunnes kasvojen akne on rauhoittunut.

– Yllätyin suuresti, kun akneni katosi iholta jo muutamassa tunnissa, Habiba kirjoittaa Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Bloggaaja kertoo myös saaneen hyväksynnän menetelmälleen lääkäriltä. Banaaninkuorten tehoa ei ole kuitenkaan kliinisesti todettu. Kokeilun väärti se silti on!

Habiba on myös aiemmin jakanut vinkkinsä kuorivaan banaaninaamioon: naamion voi sekoittaa esimerkiksi cantaloupemelonista, muussatusta banaanista, maidosta ja kaurahiutaleista. Naamion annetaan hautua kasvoilla noin 15 minuuttia, jonka jälkeen sillä vielä kuoritaan kasvojen iho ja huuhdellaan pois.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Kosmetiikkabloggaaja Habiballa on lähes 29 000 seuraajaa Instagramissa. Bloggaaja on tunnettu luonnonmukaisista kauneusnikseistään, joita on jakanut ennenkin tilillään.

Uusimmat: Ihonhoito

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme