Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Haluatko olla nopeasti kauniimpi? Nämä vinkit toimivat taatusti!

Kauneus on katsojan silmässä, mutta on tiettyjä niksejä, joiden avulla näytät nopeasti virkeämmältä ja energisemmältä. 

Kauneutta pidetään saatuna lahjana, sitä joko on suotu tai ei. On kuitenkin tiettyjä asioita, jotka tekevät hyvää kenen tahansa ulkonäölle – jokainen meistä kun on kaunis.

1. Hanki kevyt rusketus

Kevyt rusketus kaunistaa melkeinpä jokaista, koska se tekee terveemmän näköiseksi. Myös ihon virheet peittyvät ja värikkäät vaatteet loistavatt näyttävät kauniilta ruskettunutta ihoa vasten. 

Muista kuitenkin, ettei enemmän ole enemmän tässä tapauksessa – esimerkiksi runsas itseruskettavan käyttö tai liian runsas aurinko eivät taatusti kaunista ketään. 

2. Syö enemmän lehtivihreää ja värikkäitä kasviksia

Ihosi uusiutuu kuukauden välein, eikä ole aivan sama millaisella ravinnolla rakennat sitä. Runsaasti lehtivihreää ja värikkäitä kasviksia, hedelmiä ja juureksia sisältävä ruokavalio saa nimittäin ihosi hehkumaan. 

Muista myös hyvät rasvat, joita saat esimerkiksi pähkinöistä, rasvaisesta kalasta ja avokadosta. 

Kokeile aamupalan vaihtamista vihersmoothieen, johon sekoitat makeiden banaanien ja marjojen lisäksi ruukullisen vehreää salaattia. Korvaa lounas salaatilla ja muista värikäs ruokavalio myös muilla aterioilla – huomaat eron taatusti!

3. Käy kosmetologilla ja huolehdi ihostasi

Ihoa pitää hoitaa, jotta se voi hyvin ja kaunis iho kaunistaa jokaista. Käy kosmetologilla säännöllisesti ja muista kosteuttaa ihoasi kunnolla. 

Esimerkiksi paljon sosiaalisessa mediassa huomiota saanut Hydrafacial-hoito ja mesoterapia ovat hoitoja, joiden avulla iho muuttuu oikeasti kauniimmaksi. 

4. Harrasta liikuntaa

Liikunnan harrastamisesta jaksataan jankata, mutta se ei ole turhaa. Vaikka et haluaisikaan muokata kehoasi, liikunta tuo energiaa ja parantaa mielialaa.


Liikunnan harrastamisen hyödyt eivät näy ulkonäössäsi heti, mutta parhaimmillaan jo viikon päästä voit huomata eron!


Jos et ole tottunut liikkuja, pienilläkin muutoksilla huomaat eron. Enemmän liikuntaa harrastaneen ja kehoa muokkaamaan pyrkivän kannattaa kokeilla esimerkiksi nettisensaatio Kayla Itsinesin treenejä, joiden avulla saa tuloksia nopeastikin tai vaikkapa Fitnesspäiväkirja-tähtien tehovinkkejä

5. Opettele meikkaamaan oikein

Jokaisessa on jotain kaunista! Katso peiliin ja pohdi, mistä piirteistä pidät eniten itsessäsi. Onko sinulla kaunis hymy, suuret silmät tai upeat hiukset?

Opettele korostamaan kauniita puoliasi. Apua voit hakea myös ammattilaiselta ja useat yritykset tarjoavat meikkineuvontaa ilmaiseksi. 

6. Suosi punaista huulipunaa!

Väsynyt ilme ja eloton iho saavat huutia punaisella huulipunalla! Jos sinulla on aikaa vain yhteen, tartu punaan. 

Valitse raikas ja rohkea punainen sävy ja jos sen käyttö hirvittää, voit aloittaa esimerkiksi reippaan värisellä huulikiillolla. 

7. Leikkauta hiuksesi

Pitkä polkka ei ole ollut trendin aallonharjalla turhaan näin pitkään – se jos mikä nimittäin kaunistaa melkeinpä jokaista naista! Erityisesti pitkien hiusten leikkaaminen polkkamittaan reipastaa ja raikastaa ulkoista olemusta.

Neuvottele uudesta kampauksestasi myös ammattilaisen kanssa, sillä heillä voi olla kullanarvoisia ideoita. 

8. Käy pukeutumisneuvojalla

Useat yritykset tarjoavat pukeutumisneuvojan palveluita ja heiltä saat vinkkejä, miten korostat hyviä puoliasi. Myös värien valinnalla voit vaikuttaa paljon ulkonäköösi, sillä osa sävyistä toimii ihosi ja hiustesi värien kanssa paremmin kuin toiset. 

9. Valkaise hampaasi

Jokaisen hampaat tummuvat hieman iän myötä. Valkaisemalla ne näytät raikkaammalta ja heleämmältä, eikä kaunis hymy taatusti rumenna ketään. 

10. Tee asioita, joista nautit

Milloin ihminen on kauneimmillaan? Onnellisena, niinpä tietenkin. Onnellisuuden tavoitteleminen voi olla vaikeaa, mutta pyri tuomaan elämääsi sellaisia asioita, joista nautit. Jo se pelkästään tekee elämästäsi onnellisempaa. 

Kirjoita paperille ylös asioita, joiden tekeminen tuo sinulle mielihyvää ja tee niitä vaikka vain pienen hetken verran päivässä – varttikin riittää!


Uusimmat: Ihonhoito

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme