Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Jäikö lomarusketus vain haaveeksi? 7 syytä, miksi kalpea iho on kaunis

Kylmä ja pilvinen kesä on torpannut monen unelmat kullanhohtoisesta kesäihosta. Älä surkuttele, vaan opettele arvostamaan kalpeaa ihoasi!

Nämä vinkit paljastavat, miksi kalpeasta ihosta kannattaa ottaa ilo irti:

1. Säästyt rypyiltä

UV-säteily aiheuttaa jopa 80 prosenttia ihon vanhenemisen merkeistä. Pysyttele poissa auringosta ja suojaudu aurinkovoitein ja saat nauttia nuorekkaasta ihosta pitkään.

2. Vaikutat kiinnostavalta

Kun pysyttelet rannalla varjon alla kirjaa lukien, näytät taatusti kiinnostavalta. Ota esimerkkiä Audrey Hepburnilta tai tv-kokki Nigella Lawsonilta, ei niinkään Morticia Adamsilta.

3. Näytät talvellakin terveeltä

Kun olet kalkkilaivan kapteeni ympärivuotisesti, ei sinua luulla sairaaksi rusketuksen hälvettyä. Ota tästä kaikki irti, kun ruskettuneet ystäväsi alkavat näyttää harmahtavilta syksyn tullen.

4. Ei rusketusrajoja

Voit pukeutua mihin tahansa yläosaan ilman pelkoa selässä ja rinnassa vilkkuvista rusketusrajoista. Et myöskään näytä koomiselta, kun näet alastoman vartalosi peilistä.

5. Olet suosittu juhlissa

Hohtavan vaalea iho vetää magneetin lailla puoleensa tyyppejä, jotka haluavat esitellä rusketustaan. Saatat näyttää vertailussa luonnottoman valkoiselta, mutta muista, että viimeinen nauru on sinun (katso kohta 1).

6. Pienempi ihosyövän riski

Ihosyöpää voi ehkäistä parhaiten pysymällä kaukana liiallisesta auringon tai solariumin aiheuttamasta UV-säteilustä. Rusketusta kaipaava vaaleaihoinen ja porottava aurinko on erityisen riskialtis yhdistelmä, sillä kalpea iho palaa helposti.

7. Sateiset päivät eivät haittaa

Voit hurrata, kun säätiedotus lupaa pilviä ja sadetta. Vihdoin voit sonnustautua pitkiin housuihin ja neuleeseen.

Uusimmat: Ihonhoito

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme