Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Kotimainen luomu jyrää luksusmerkit – tässä ovat suomalaismallien luottotuotteet!

Mallit pääsevät työnsä puolesta tutustumaan meikkimaailman kuumimpiin uutuuksiin ja näkemään kosmetiikan koko kirjon. Mitkä tuotteet päätyvät ammattikaunotarten omiksi suosikeiksi?

Kyselimme suomalaisilta huippumalleilta heidän luottotuotteistaan. Mukaan mahtuu niin kotimaisia merkkejä, luonnonkosmetiikkaa kuin tuliaisvinkkejäkin.

Katso lista hyväksi havaituista tuotteista – löydätkö omia suosikkejasi?


"Suosin itse luonnonmukaista kosmetiikkaa, jota Suomessakin on nyt hyvin tarjolla: esimerkiksi Mia Höytöä ja Anne Kukkohovin Supermoodia. Suosikkituotteet vaihtelevat, mutta esimerkiksi nyt ystäväni toi Cadalien ihanaa raikastavaa kasvosuihketta."
Kirsi P., Brand

"Luottotuotteeni on sama, joka löytyy aika monen meikkaajankin pussista: ranskalaisen Embryolissen Lait-Crème. Se on supertäyteläinen ja hyvä herkälle iholle. Olen kuullut, että jotkut käyttävät jopa pienillä vauvoilla vaippaihottumiin."
Anna, Paparazzi


"Käytän Bioderman kasvovettä, jota ei valitettavasti saa Suomesta. Käytän myös Kiehls’n kasvovoidetta. Minulla on todella herkkä iho, joka kuivuu muotiviikoilla todella kovasti. Käytän silloin Bepanthenia silmänympärysvoiteena."
Caroline, Brand

"Käytän talvikuukausina Lushin Skin Drinckiä, joka on aika täyteläinen, koska minulla on todella kuivaiho. Kesäisin suosin Neal’s Yard Remediesin ruusua sisältävää kasvovoidetta. Käytän myös Bioderman kasvovettä, mutta jos se on loppu, apteekista saatava Lumenen LAB -sarja on melkein yhtä hyvä."
Mia, Paparazzi

"Minulla on herkkä iho, ja käytän herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita. Suosikkini on suomalainen EkoPharma. Käytän EkoPharman puhdistusemulsiota ja kasvovettä, ne ovat todella hellävaraisia."
Steffi, Brand


"Luottotuotteeni on Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream. Jotkut laittavat sitä myös luomille. Minulla on luonnonkiharat hiukset, jotka kuivuvat helposti joten tykkään käyttää hiuksiin jätettäviä hoitoöljyjä. Lisäksi käytän aina ripsiväriä, tällä hetkellä Max Factoria."
Maryam RazavI

Uusimmat: Ihonhoito

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme