Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Näppylöitä iholla? Näillä pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus!

Kärsitkö pienistä epäpuhtauksista ja epätasaisesta ihosta? Näillä pienillä muutoksilla on yllättävän suuri vaikutus kauneuteesi. 

Epäpuhtaan ihon takana voi olla hyvinkin yksinkertaisia asioita – esimerkiksi likainen tyyny tai tyynyliina voi aiheuttaa epäpuhtauksia poskille ja ohimoille. Mikäli huomaat kärsiväsi näppylöistä jatkuvasti, kannattaa mennä suosiolla ihotautilääkärin vastaanotolle. 

Vaihda tyynyliinasi säännöllisesti

Muun muassa hiusten muotoilutuotteet siirtyvät tyynyliinan avulla hiuksista iholle, minkä vuoksi saatat kärsiä epäpuhtaasta ihosta. Vaihda puhdas tyynyliina muutaman päivän välein. 

Puhdista puhelimesi

Tiesitkö että puhelimesi voi olla likaisempi kuin työpaikkasi wc-istuin ja hierot sitä päivittäin kasvoillesi? Ei ihme, jos näppylöitä riittää. Puhdista puhelimesi ruutu säännöllisesti valmistajan ohjeen mukaan. 

Puhdista meikkisiveltimesi

Puhdista meikkisiveltimesi säännöllisesti esimerkiksi astianpesuaineen avulla: laita pieneen astiaan vettä ja astianpesuainetta, pyörittele meikkisiveltimiäsi siellä ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti. 

Heitä vanhentuneet meikit pois

Kosmetiikassakin on parasta ennen -päiväys ja vanhentuneet meikkituotteet voivat aiheuttaa epäpuhtauksia. 

Suojaa kasvosi muotoilutuotteilta

Muotoilutuotteet, kuten hiuslakka ja muotovaahto, voivat tukkia ihoa. Varo niiden joutumista iholle ja pese aineet hiuksista pois ennen nukkumaanmenoa. 

Älä koskettele kasvojasi

Onko sinulla tapana kosketella kasvojesi ihoa päivän aikana? Pidä näppisi kurissa. Kosketat päivän aikana useita epäpuhtaita pintoja, jotka siirtyvät käsistäsi kasvoillesi. 


Uusimmat: Ihonhoito

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme