Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Angelina Jolie ei ole ainoa – tällaisia meikkimokia julkkikset ovat tehneet

Meikkimokat – ja etenkin mokat puuterin kanssa – ovat olleet tällä viikolla otsikoissa, sillä Angelina Jolie näyttäytyi parrasvaloissa kasvot puuterista valkoisina. Viime vuosina useampikin tähti on tehnyt vastaavan meikkimokan – katso kuvat tähdistä!

Useampi tähti on vuosien saatossa näyttäytynyt punaisella matolla kasvot puuterista valkoisina. Syy tähän ilmiöön on HD-puuteri, joka näyttäytyy salamavaloissa ei-toivotulla tavalla. HD-puuteri on tarkoitettu käytettäväksi silloin, kun kuvataan elävää kuvaa – valokuvissa puuteri voi näyttäytyä iholla selvästi valkoisena.

Näyttelijä Angelina Jolie näyttäytyi alkuviikosta Normal Heart -elokuvan ensi-illassa hyvin neutraalissa meikissä, mutta tilaisuudessa otetut valokuvat tekivät tähdelle tepposet: Jolien käyttämä puuteri näyttäytyy valokuvissa valkoisena. Meikkimoka huomattiin ympäri maailmaa.

Myös näyttelijä Nicole Kidman on joutunut huomion keskipisteeksi meikkimokansa vuoksi: Vuonna 2009 Nine-elokuvan ennakkonäytöksessä Kidmanin kasvoilla komeili näyttävä puuterikerros.

Näyttelijä Eva Longoria käänsi vuonna 2011 katseita meikillään – eikä välttämättä niin positiiviseen tapaan kuin toivoisi. Näyttelijättären silmänaluset komeilivat niin ikään valkoisina liian puuterin vuoksi.

Uusimmat: Kauneutta maailmalta

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme