Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Et ole ainut – myös nämä tähdet kärsivät kiusallisista iho-ongelmista

Erilaiset iho-ongelmat koskettavat meitä jokaista. Myös maailmankuulut tähdet kärsivät yhtä lailla aknesta, ekseemasta, finneistä ja epäpuhtauksista.

Elämäntavat, ruokavalio, geenit sekä ihonhoidon laatu vaikuttavat suurelta osin ihon hyvinvointiin. Moni meistä kuitenkin kärsii elämänsä aikana erilaisista iho-ongelmista: mutta niin myös monet maailmantähdetkin. Meikillä pystytään monesti peittämään nämä ihon virheet, mutta tärkeintä olisikin pyrkiä hoitamaan ihoa säännöllisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Muun muassa nämä tähdet kärsivät iho-ongelmista:

Katie Holmes

katie2

Näyttelijä Katie Holmes on käyttänyt pienen omaisuuden hoitaakseen piinaavaan akneaan. Naisen on väitetty jopa kokeilleen etanan liimaa taistelussaan finnejä vastaan.

Cameron Diaz

Lorde

Nuori laulajatar Lorde on päättänyt, ettei edes yritä peitellä orastavaa akneaan. "Muistakaa, että epätäydellisyydet on ok", hän on sanonut.

Katy Perry

Julianne Hough

Nuori Julianne Hough kuvailee aikuisiän aknen tehneen hänestä hyvin epävarman. Entistä epävarmempi hän on ollut ihostaan saatuaan julkisuutta.

Rihanna

Emma Stone

Näyttelijä Emma Stone kertoo kärsivänsä eritoten stressin edesauttamasta akneongelmista. Hän käyttää iho-ongelmiinsa lääkärin määräämiä reseptilääkkeitä.

Jessica Simpson

Jessica Alba

Näyttelijä Jessican Alban iho puhkesi kukkaan hänen ollessaan raskaana. Hormonit aiheuttivat hänelle näppylöitä ja epäpuhtauksia.

Britney Spears

Brad Pitt

Lähde: 4allmindsandbodies.com, Daily Mail

Uusimmat: Kauneutta maailmalta

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme