Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Hämmästyttävä muodonmuutos – meikkitaitelijan videolla miljoonia katselukertoja!

Isommat silmät, upeat kulmat, täydellinen iho – mitä pahaa meikissä muka on? Meikkitaiteilija Nikkie kyllästyi meikittömyyden ylistykseen ja näyttää huiman suosion saaneella Youtube-videollaan, millaisia ihmeitä meikillä voi saada aikaan!

Nikkietutorials-nimistä Youtube-tiliä pyörittävä meikkitaiteilija kertoo huomanneensta, että meikkaamisesta on tullut ikään kuin häpeällistä. Hänen mukaansa nykyisin ajatellaan, että naiset käyttävät meikkiä koska haluavat miellyttää miehiä tai koska eivät ole tyytyväisiä itseensä. Niinpä Nikkie haluaa muistuttaa meitä siitä, mistä meikkaamisessa oikeastaan on kyse: hauskanpidosta!

Yli 14 miljoonaa katselukertaa saaneella videolla Nikkie meikkaa puolet kasvoistaan näyttävästi juhlailtaa varten, kun taas toinen puoli jää paljaaksi. Ero on huikea! Katso videolta, miten moinen meikki syntyy.

Uusimmat: Kauneutta maailmalta

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme